Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány és az újból bámulatosan ágaskodó realitásérzéke

Horváth K. József

2020.01.14. 16:28

Gyurcsány éleslátására, realizmusára, lenini iránymutatására, ahogy az azóta már leginkább szobormúzeumokba került felemelt karú, messzire tekintő Valgyimir Iljicsről készült alkotások jelezték, mindig lehet számítani. Lelki szemünk már szinte látja, mily sebesen ácsolják az Európai Egyesült Államok alapjait, ahogy ezt a Fletó-párt jövendölte tavaly, Kláricumival csábítva tévútra őket. Nem szólva a klímavészhelyzetről, amelyet ugyan a DK sugallatára azonnal meghirdetett a Gyurcsány távirányította új budapesti városvezetés, ám pechükre ennek is csak a fele igaz. A klíma, ami volt, van, lesz – míg a Földön ember lesz, mint indulója szerint a Fradi, hiszen abban élünk. Vészhelyzetet pedig természetesen még azok pótcselekvők sem tapasztaltak, akik meghirdették.

Így járhatunk Fletó legutóbbi Facebook-bejegyzésével is, amiben az ellenzék vezére arról vizionál, hogy bizony már a vidék is hátat akar fordítani a Fidesznek. Az időközi választásokon ugyanis vasárnap akadt egy olyan település, ahol soha nem választottak még baloldalinak tartott, de alapvetően független polgármestert. Ez a falucska a 429 lelket számláló Esztergályhorváti, ahol azért nem tudtak polgármestert választani első körben, október 13-án, mert az élen szavazategyenlőség alakult ki két jelölt között. Most pedig az nyert, aki szerinte nem szimpatizál a Fidesszel.

Ez a pár szavazat Gyurcsány számára elegendő a nagyívű általánosításra, mely szerint az emberek vidéken mindenhol elfordultak a Fidesztől, akik korábban rájuk szavaztak.

Nem beszélem le Ferencet arról, hogy folyamatosan ágaskodó miniszterelnöki ambícióját ilyen mélyreható valóságalapú elemzésekkel tovább hegyezze. Csak halkan jegyzem meg, hogy olyan kis faluból, mint Esztergályhorváti – a KSH 2016-os adatai szerint – 2688 van, míg a nagyközségekből 121. Kisebb településekből tehát összesen 2809 található az országban. Közülük Gyurcsány egyről beszél.

Ennyi. Mindig is tudtuk, hogy GY. F. realitásérzéke bámulatos.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Új magyar párt alakult Erdélyben

Két korábbi párt fuzionált,

Bucira verte ellenfelét, csoportelső Magyarország a vízilabda Európa-bajnokságon

Bucira verte ellenfelét, csoportelső Magyarország a vízilabda Európa-bajnokságon

Märcz Tamás csapatának húsz góllal kellett megvernie ellenfelét ahhoz, hogy a kvartett élén végezzen. Sikerült.

Salvini: most már a jobboldal áll a nép mellett

A baloldal a nép ellensége lett, tagjaik drága karórákban énekelnek partizándalokat.

Orbán Viktor Rómában tart kongresszust Salvinivel, a libsik már sivalkodnak

A függetlenobjektív sajtó a konferencia időpontja miatt aggódik.

A német sajtóban azért sírnak, mert túl kevés a migráns a német kézilabda-válogatottban

A német sajtóban azért sírnak, mert túl kevés a migráns a német kézilabda-válogatottban

A német férfi kézilabda-válogatott „sajnos” nem olyan színes, mint a fociban a Nationalelf.

Fidesz: igazságos az oktatással történő kártérítés

Fidesz: igazságos az oktatással történő kártérítés

A kormánypártok oktatással és képzéssel kárpótolnák a roma családokat. Hollik István azt javasolja a roma családoknak, hogy válasszák inkább ezt, és kéri a Soros-szervezeteket, hogy amennyiben valóban fontos nekik a roma gyerekek ügye, ne akadályozzák ennek a javaslatnak a megvalósítását.

Tóth Edina: Hiszek abban, hogy baloldali, álságos szólamok nélkül is lehet, sőt kell képviselni a környezetvédelem ügyét.

Tóth Edina: Hiszek abban, hogy baloldali, álságos szólamok nélkül is lehet, sőt kell képviselni a környezetvédelem ügyét.

Az EP-képviselő a Mandinernek nyilatkozott környerzetvédelmi kérdésekben. Beszélt többek között az atomenergia jövőjéről, a klímapolitika tematizálásáról, és arról, hogy miért gondolja károsnak a Greta Thunberg-hatást.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére