Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány a keresztényeket nem szereti, de a migránsokat annál inkább

Horváth K. József

2021.09.14. 16:40

Gyurcsány Ferencet szíven ütötte Orbán Viktor Ferenc pápához intézett kérése: „Arra kértem Ferenc pápát, hogy ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot.”

 

A miniszterelnök számára is alapvető Robert Schuman, az unió elődje, a római szerződés egyik aláírójának megállapítása: „Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.”

Gyurcsány azonban mindent elkövet, hogy a baloldalt irányítva összekösse a honi neomarxistákat, liberálisokat, hogy – a Nyugaton uralkodó keresztényellenességet támogatva – ez a folyamat Magyarországon is megszakadon. Bár ő is jól tudja, Schumannak nem az volt a célja, hogy az európai államokat összevegyítve egy nemzetállamok feletti szuperállamot hozzon létre. Meggyőződése volt ugyanis, hogy az európai államok történelmi valóságot képviselnek, felszámolásuk lélektani szempontból is lehetetlen lenne.

Gyurcsányt ennek ellenére módfelett zavarja, hogy Orbán Viktor nem akarja veszni hagyni a keresztény Magyarországot, így nem akarja veszni hagyni az unión belüli nemzetállami státuszunkat sem.

Gyurcsány viszont Európai Egyesült Államokat akar, az egy központból irányított szuperállam létrehozását támogatja, hogy a beengedett migránsok révén megszerezze a szükséges mennyiségű szavazatot ahhoz, hogy helytartóként őt és elvtársait „demokratikusan” rendre újraválasszák.

A pápalátogatás utáni Facebook-bejegyzésében ezért hangsúlyozta: „Magyarország a Fidesz alaptörvényének alapvetése szerint se keresztény, hanem demokratikus jogállam. Minden további jelző nélkül. Ez akkor is így van, ha ez nem tetszik a kormányfőnek.”

Ha most a kedves olvasó csuklani kezdett, nem csodálom. Gyurcsány senki által nem kényszerítve ismerte el, hogy Magyarország jogállam. Hazánknak azt a státuszát emelte ki, amelyet a Böszme az Európai Unióval közösen már hosszú évek óta el akar vitatni. Túl vagyunk a Tavares- meg a Sargentini-jelentésen, egyik sem tudta bebizonyítani, hogy Magyarország nem jogállam, pedig nagyon szerette volna, még csaltak is az elfogadásánál a szavazatszámlálással. Napjainkban pedig odáig süllyedtek, hogy – éppen Gyurcsányné vezetésével – ezerrel fúrják az EU helyreállítási tervét, az ezzel nekünk járó forrás kiutalását. Fúrják azt, hogy Magyarország megerősödve kerüljön ki a világjárványból, hogy átalakítsuk a gazdaságot, hogy további lehetőségeket és új munkahelyeket teremtsünk.

Gyurcsány és Gyurcsányné a teljes baloldallal karöltve ezt akadályozza, azt harsogva, hogy Magyarország nem jogállam. Hogy miért nem, azt persze képtelenek meghatározni, ahogy az unió sem tudja. Jogi definíció hiányában ugyanis ideológiai-politikai alapon akarnak fogást találni, ami a megalapozott jogi döntéshez továbbra is édeskevés.

Ha beengednénk a migránsokat, ha támogatnánk a genderlobbit, azaz ha lemondanánk a nemzeti, a nemi identitásunkról, a kereszténységünkről, akkor minden rendben lenne. Így akkora jogállam lennénk, mint ide Lacháza, nem is kérdés.

Bár láthatjuk Gyurcsány bejegyzésében, ha Magyarországot a kereszténységgel kell szembeállítani, akkor nagyon is jogállam vagyunk. Úgy használják a fogalmakat, ahogy a pillanatnyi érdekeik megkívánják, s nem úgy, ahogy a valóságnak megfelelnek, teljesen hülyének nézve az embereket.

Mit gondolnak, miért reszkethet Gyurcsány attól, hogy hazánkra keresztény országként tekintsen a pápa, így gondoljon ránk a világ?

Csak nem azért, mert ebben látja azt az erőt, amelyet a baloldal ateista neomarxistái belátható időn belül képtelenek lesznek megbontani?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére