Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fradi: az apparátus kapta a kokit

Horváth K. József

2020.10.05. 12:30

Szinte már biztosnak mondható, hogy a Juventus és a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzéseket a Puskás Arénában játszhatja a Fradi.

Szombaton még csak az volt ismert, amiről be is számoltunk, hogy valaki hibázott, amit Fürjes Balázs, a Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár kokival „jutalmazott”.

Fürjes Balázs az Indexnek nyilatkozott a kellemetlenségről. „Először is bocsánatkéréssel kell kezdenem, Kubatov Gábort is ezzel kerestem meg pénteken. Az apparátus egy napig nem állt a helyzet magaslatán, ezért kapott elsőre félrevezető információt a Ferencváros arról, hogy jöhet-e a Puskásba. Pénteken aztán tisztáztuk a helyzetet, személyesen egyeztettem az UEFA vezérigazgatójával, a Fradi és az MLSZ elnökével. A bürokrácia magától hajlik a mit miért nem működésre, én pedig jobban kedvelem a hogyan igen szemléletet. Megoldottuk, de egy napig feleslegesen borzoltuk a kedélyeket, elnézést kérek mindenkitől. (…) A Puskás Aréna tárt kapukkal várja a Fradit.”

Ez történt hát, tehát az apparátus lett a koki tulajdonosa. Fürjes Balázs pedig úriemberként elismerte, hogy a szervezet egy napig nem állt a helyzet magaslatán, és ezért elnézést kért Kubatov Gábor Fradi-elnöktől és mindenkitől, akinek fontos, hogy játszhat-e a Fradi a nemzet stadionjában, ahol háromszor annyi magyar szurkolhat majd a csapatnak, mint a Groupamában tehetné.

A helyszínre már „csak” az UEFA-nak kell rábólintania. A pozitív válaszban okkal reménykedhetünk, mert nyilván számíthatunk az UEFA alelnöki tisztét szintén betöltő Csányi Sándor MLSZ-elnök segítségére is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére