Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Figyelj ide apafej: te nem forradalmár, hanem bûnözõ, huligán, söpredék vagy

888.hu

2018.04.15. 16:30

A megboldogult eszdéeszes B-középnek számító Tóta W. Árpádból úgy 2005 tájékán elõbújt a mélyre eltemetett munkásõr, és teljesen mást gondolt akkor a demokráciáról, mint most.

A baloldal álló vörös csillagaként számontartott Tóta W. Árpád régen leírt sorai jól jellemzik azokat a baloldali megmondóemberek pálfordulását, akik 2006-ban lövettek volna, de mára már címeres demokráciaféltővé léptették elő magukat.

A tegnapi civil köntösbe bújtatott ellenzéki hakniról a haladó sajtó ujjongva számolt be, az Index-444-HVG tengely már bekészítette az Orbán megbukott kezdetű cikkeket, csak aztán az eredményt látva, mégsem élesítették, így megmaradtak az olyan írások publikálásánál, mint például a már említett Tóta W. tollából származó  „Izzik a tűz, de ki szítsa, ma nincs”, amelyben azt ecseteli, hogy milyen felemelő a „Harcos” feliratú pólós jobbikosok és vegán, szójalattés momentumosok, fővárosi kisdiákok körében állni és a demokratikus népakarattal szemben tüntetni.

Nos, ugyanez, jobb szó híján nevezzük baloldali propagandistának, az MSZP-SZDSZ kormányok idején annyira elégedett volt a lovasrendőrök által szavatolt demokrácia állapotával, hogy véletlenül már akkor megírta a 2018-as roncsderbi (ellenzéki tüntetés) egyik lehetséges értelmezését.

Át is adnám a szót, a HVG publicistájának.  

Figyelj ide, apafej. Vegyük át még egyszer ezt a rendszert, amiben élünk. Megkeresed a gazdit, beikszeled, és húzol haza.
Demokráciában nincs forradalom. Választás van. Ha valami nem tetszik, akkor nem az a módi, hogy felborítjuk a villamost, hanem elmegyünk szavazni. Aki itt felborítja a villamost, lezárja a hidat meg felborogatja a kukát, az nem forradalmár, hanem bűnöző, huligán, söpredék. Működő demokráciában az ilyennek baja eshet. Ha mégis sikerrel jár, akkor meg puccsista, akit illik lebombázni.

Fogsz kapni egy szép nagy szavazólapot. Megkeresed rajta a gazdit - Isten ajándékát -, beikszeled, és húzol haza. Szépen kivárod a végeredményt, aztán vagy csóválod a farkad boldogan, hogy mégis tiéd a gondnoki állás a székházban, vagy tudomásul veszed, hogy bukta. Utána még ki lehet menni az utcára örvendeni vagy búslakodni, újabb síkidomokat alakítani, egy kis dombra lecsücsülni.”

Tóta W. soraihoz igazából nem is fűznék kommentárt, csupán csak annyit: Isten hozta a demokráciában!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére