Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fegyőr megint postásnak állt

Jánosy Károly

2021.04.22. 21:00

Fekete-Győr András valódi mazochista. Szereti, ha – képletes értelemben – ütlegelik. Talán ettől jobban vág az esze, bár a saját államférfiúi nagyságáról szőtt kép összetört a minapi Partizán interjú nyomán. Gulyás Márton szabadgondolkodó mikrofonja előtt égett szénné, olyannyira, hogy a baráti média sem tudta – vagy akarta? – megmagyarázni a „Nemtudomka” András által összehordott sok hülyeséget

Nyolcat rászámoltak, mégis felállt a padlóról. S ha már magához tért, mindjárt postásnak állt és levelet vitt az orosz nagykövetségre Széll Bernadett társaságában. Levelezésben amúgy is nagyon jó, néhány napja a Budapestre akkreditált kínai nagykövetre hozta a frászt levelével, melyben azt írta, hogy amennyiben Kína nem áll el, a magyarországi Fudan-projekttől, akkor irgum-burgum lesz.

Most az orosz nagykövetségre vitt üzenetet a saját hatása alá került Momentum elnök. Performanszának a lényege, hogy a cseh kormány bölcsen tette, hogy kiutasított 18 kémkedéssel vádolt orosz diplomatát, és kizárták a dukovany-i atomerőmű bővítésére kiírt tenderről a Roszatomot.

„Mennie kell Paks2-nek, és mennie kell az orosz kémeknek a Nemzetközi Beruházási Bankkal együtt”, mondta ki ellentmondást nem tűrő hangon Fekete-Győr. Látnoki képességeit is megcsillogtatta, mondván „Magyarországnak 2032 után „nincs szüksége” atomenergiára, így Paks2-re sem.” Legfeljebb a háztetőkre szerelt mini atomerőművekre, amelyet napelemnek hív a tudatlan, Fideszre szavazó magyar nép.

Mint mondta, amennyiben ő lesz a miniszterelnök, 2050-re karbonsemlegessé válik Magyarország. Sajnos, ezek szerint erre még várni kell egy keveset, mert a pártelnöknek annyi esélye van a kormányfői pozíció elnyerésére, mint egy jó karban lévő fejőstehénnek az epsomi derbin.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére