Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez a kis fekete srác a legmenõbb majom a dzsungelben

888.hu

2018.01.08. 13:15

Az olcsó és szar ruhákat forgalmazó, majd a megsemmisítésükkel óriási környezeti katasztrófát okozó H&M ráérzett a liberális közhangulatra, és tudja, hogy minél több feketét, ázsiait, muzulmánt és más kisebbségit kell modellként alkalmaznia ahhoz, hogy kellõen befogadónak és elfogadónak tûnjön. Most azonban hiba csúszott a számításba. Legalábbis a liberálisok szerint.

A H&M egy zöld pulóvert egy kis fekete sráccal reklámozott. Ezzel valószínűleg semmi baj nem lett volna, sőt nincs is, csak a felsőre véletlenül azt írták, hogy: coolest monkey in the jungle (a legmenőbb majom a dzsungelben).

A liberális véleménydiktátorok a fotelforradalmárokkal karöltve egyből rasszizmust, fasizmust és egyéb szokványosan unalmas jelzőket kiáltottak, bele sem gondoltak abba, hogy a fekete srác láttán senki sem asszociált a dzsungelben élő néger majmokra. Nekik sikerült felhívni a széles közvélemény figyelmét a feketékre és a majmokra is. Nem túl szerencsés kombináció, de a liberálisokat terheli a felelősség.

A fullba tolt píszí így vált egyszeriben undorítóvá, kirekesztővé és kontraproduktívvá. Hiszen a libsik egyszeriben felhívják a széles közvélemény figyelmét a feketék és a majmok asszociációjára, miközben egyértelmű, hogy a liberális véleménydiktátorok felé megfelelési kényszerben szenvedő H&M nem szerette volna a fekete kisebbséget a majmokhoz hasonlítani.

A fehér srác amúgy olyan kapucnis pulóvert viselt, amelyen a "dzsungeltúlélő" (jungle survival expert) felírat szerepelt. A New York Times rovatvezetője egyből le is csapott, Twitteren azt kérdezi, hogy: 

Elment az átkozott eszetek?!?!?!”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére