Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elérkezett az az idõ, amikor a HVG a bulvár mocsarában a munkásõr olvasók igényeit próbálja kielégíteni

888.hu

2017.05.14. 18:58

A mértékletességére oly büszke hávégé egyik szerzõje a nagy erõlködésben már nem tudta, hogy mivel kritizálja a kormány, így úgy döntött, hogy leereszkedik a bulvármocsokba és a munkásõr igényeket kezdi el szolgálni.

Orbán olyan képet posztolt, hogy beleremeg minden elemző címet viselő cikkében a HVG azt állítja, hogy a világ összes elemzője menten becsinál a kép láttán, amelyet csak most, csak nekünk a nagy múltú lap megmutat.

Aztán persze szemmagasságoznak, függetlenobjektíveskednek ám a cikk velejét adó okfejtésben mégiscsak a Facebook-felhasználók mondatait idézik. A világ összes, Orbán-képeken remegő elemzőit egyelőre nem tudták megszólaltatni, de elképzelem, ahogyan lázasan telefonálnak, majd előszednek egy ugyancsak függetenobjektív szakértőt, aki elmondja, hogy itt biza diktatúra van és ez ebből a képből látszik leginkább, de ne aggódjunk mert Orbánt az Oktogonon bulizók el fogják kergetni. Már csak napok kérdése.

Ez az egész csak azért vicces, mert ezek az emberek azt állítják magukról, hogy független, objektív, mértéktartó és mértékadó újságírók. És ezt el is hiszik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére