Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egymáshoz is tisztességtelennek látszanak a liberálisok, akik választást akarnak nyerni

Horváth K. József

2020.01.27. 19:00

Lakner Zoltán politológus, a 168 Óra korábbi főszerkesztő-helyettese a Facebook-oldalán vonja kétségbe volt munkaadója tisztességét ki nem fizetett járandóságai miatt. Ezt írja:

„Mint arról korábban írtam, volt munkahelyem, a 168 Órát kiadó, a Brit Média Kft. tulajdonában álló Telegráf Kft. több mint negyedévi munkabéremet nem fizette ki. A tartozás még akkor kezdett halmozódni, amikor ott dolgoztam, 2019 októbere előtt. Távozásom óta pár nap híján négy hónap telt el.

A kifizetésre vonatkozó többszöri – ily módon többször be nem tartott – szóbeli ígéretek után, valamint azt követően, hogy a kilépő papírjaim között olyat is találtam, amelynek aláírásával el kellett volna ismernem, hogy átvettem egy olyan részösszeget, amit nem fizettek ki (ezt nem írtam alá), a cég beszüntette a kommunikációt az ügyvédemmel, és konzekvensen nem fizeti ki a munkabért.

Mindeközben, mint az a nyilvánosságban korábban szintén napvilágot látott, nem nekem egyedül vannak pénzügyi követeléseim a Telegráf Kft.-vel szemben.

A saját ügyemben felszámolási eljárást kezdeményeztem a Telegráf Kft. ellen, ami egyúttal arra is vall, hogy már addigra egy meglehetősen hosszú várakozási idő telt el a nemfizetéssel. A cég a tucatnyi hivatalos ügyvédi megkeresésnek, fizetési felszólításoknak nem tett eleget, nem is válaszolt rájuk.

A Fővárosi Törvényszék még tavaly novemberben befogadta a felszámolási eljárás kezdeményezésére irányuló kérelmet, majd pedig fel is szólította a Telegráf Kft.-t a fizetőképesség igazolására. A cég ennek kapcsán kifogást nem emelt. Viszont, a változatosság kedvéért most már nem csak az én jogi képviselőmnek, hanem a bíróságnak sem válaszol.”

Soha nem öröm, ha a munkaadó és a munkavállaló között ilyen nemtelen vita bontakozik ki. Még akkor sem, ha ez esetben az ellenoldali, liberális médiánál történik. Elvégre ott is kollégák dolgoznak, nekünk sem öröm, ha ők a rövidebbet húzzák.

Ez a nemtelen eljárás korábbi gazdasági eseteket juttat eszembe. Elég talán csak a Gyurcsány idejében átadott Megyeri-híd több száz alvállalkozójának ki nem fizetett számláira utalni vagy arra, hogy a Szeviép-ügy kapcsán mintegy ötszáz kis- és középvállalkozó várja hiába a pénzét az elvégzett munkája után.

Úgy fest, hogy a balliberális oldalon – legyen szó akár a médiáról, akár a politikáról – egymással szemben is komoly erkölcsi deficit uralhatja a viszonyokat. Talán nem véletlenül nem bízik bennük a magyar választópolgár többsége már egy évtizede. Az újabb és újabb ügyek, egymással szembeni elvtelen, tisztességtelen eljárások ezt csak tovább erősíthetik. Hiszen, ha egymáshoz ilyenek, akkor mennyit ér a választóknak adott ígéretük. A „trükkök százait” felvonultató Gyurcsány kormányzásának idejéből ezt pontosan tudjuk.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ennyi hülyeséget még senki nem hordott össze, mint a demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok most

Ennyi hülyeséget még senki nem hordott össze, mint a demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok most

A demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok kedden a dél-karolinai Charleston városában, a CBS televízió által rendezett újabb tévévitán csaptak össze egymással, és bátran kijelenthetjük, hogy ennyi hülyeség még sosem hangzott el egy helyen.

„Csak egyszer halhatsz meg, és a legjobb, hogyha azt a dzsihád útján teszed” | VIDEÓ

Így képezik ki a Mohamed-jugendet 6-12 éves ujgur fiatalokból Szíriában.

Kormányzásra készül Gyurcsány

Kormányzásra készül Gyurcsány

Vasárnap megint kongresszust tart a DK. Erről beszélt Gyurcsány Ferenc mai Facebook-videójában.

Tudtad-e, hogy: Számos olyan egyiptomi felfedezés van, amit a magyaroknak köszönhetünk?

Több mint 100 éve folynak már magyar ásatások Egyiptomban, és jó néhány kulturális kincs van, amit a magyar tudósok nélkül nem ismerne a történettudomány.

Dezse Balázs a 888-nak: „Rohadjon meg mindenki, aki szerint Wass Albert náci író”

Dezse Balázs a 888-nak: „Rohadjon meg mindenki, aki szerint Wass Albert náci író”

Egy kicsit furcsa interjú Dezse Balázzsal, a Keménymag és a Pesti Srácok „legagyontetováltabb” tagjával.

Rendkívüli sajtótájékoztató: meg lehet nyugodni, a kormány január óta rajta van az ügyön

Rendkívüli sajtótájékoztató: meg lehet nyugodni, a kormány január óta rajta van az ügyön

Gulyás: kicsi rá az esély, hogy a vírus Magyarországot elkerüli, de a betegség megjelenése nem jelent rögtön járványt. Legfontosabb információk a koronavírussal kapcsolatban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére