Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ébredjetek már fel fiatalok!

Zelenka Dóra

2019.10.21. 10:38

Igen, hozzátok beszélek, akik jókat derültök egy „szemkilövető” Gyurcsány Ferencen, ámuldoztok, hogy milyen menő, miközben ízléstelenebbnél ízléstelenebb módon gúnyoljátok ki azt, aki tesz is értetek valamit. Tudatlanság ez? Nem hiszem. Csupán megvezetés. Ez nekik nagyon jól megy.

A héten lesz az 1956-os forradalom 63. évfordulója. Hatvanharmadik éve annak, hogy nagyszüleink fellázadtak a kommunisták ellen, akik ellehetetlenítették az életüket, nyomorba és pusztulásba döntötték az országot. 50 évvel később, 2006-ban a szüleink „lázadtak” fel az országot tönkretevő, az embereket ellehetetlenítő szocialisták ellen. 13 évvel ezelőtt, október 23-án Gyurcsány Ferenc, akit most olyan sokan trendinek és menőnek tartotok, brutális rendőrterrorral emlékezett meg a forradalom hőseiről.

Egyszer hallottam valakitől, hogy a magyarokkal az a baj, hogy elég rossz a hosszú távú memóriájuk. Nem emlékeznek. Vagy csak nem akarnak. Elképedve néztem végig egy ma trendinek számító magyar influencer videóját, amiben a sztárvendég a „vörösfejű” Gyurcsány volt. Vidáman, kedvesen és fiatalosan beszélgettek a közösségi médiáról, a választásokról.

20 éves fiatalok bájologtak az egykori miniszterelnökkel. Azzal az emberrel, aki eladósította, tönkretette, szó szerint szétlopta az országot.

Igen, kedves fiatalok, Gyurcsány nagyban tehet arról, hogy Magyarország még mindig nem tarthat ott, mint az általatok imádott nagybetűs Nyugat. Az az ember, akivel most olyan büszkén csináltok videókat, akivel büszkén fotózkodtok, akit a közösségi oldalaitokon osztogattok, lájkoltok. Ez az ember magyarok ezreinek életét tette tönkre, emberek életét lehetetlenítette el. Nem csak a 2006-os rendőrterror napján, amikor emberek szemét lőtték ki gumilövedékkel az arctalan, névtelen, lóháton a tömegbe rontó rohamrendőrök. 2006 után rengeteg civil vált életképtelenné, de voltak, akik később öngyilkosságot követtek el, mert nem tudtak a testi fogyatékukkal élni. Többek között ezen emberek emlékét tiporjátok a mélybe, mikor felemelitek ezt az embert.

Tudjátok, szégyen, amit műveltek. Megvan mindenetek. Suliba jártok, jó esetben – persze, ha eleget tanultok – egyetemen is tudtok tanulni. Legrosszabb esetben megvan a legújabb androidos telefon, de amúgy nem, mert az iPhone az nálatok már alap. Státuszszimbólum. Kényelemben éltek, elmehettek bulizni, van pénz koktélokra, utazásra, meg nyáron fesztiválokra. És hogy ezt honnan tudom? Hát ti osztjátok meg! A Facebook, az Instagram tele van a ti jó életetekkel, mindenkinek mutatjátok, hogy milyen jó nektek, irigykedjenek csak.

De amikor szavazni kell, akkor jön a gyűlölködés és a hiszti. Mert ma Magyarországon olyan rossz élni, ugye?! Mert azzal etetnek titeket, hogy gyűlölni kell a Fideszt. Pedig, kedves fiatalok, ha a Fidesz nem lenne és nem Orbán Viktor lenne a miniszterelnökünk, akkor bizony nem osztogatnátok ilyen hevesen az irigylésre méltó életeteket. Ugyanis nem lenne. Nem lenne időtök rá, mert már 18 évesen menni kellene dolgozni, hogy befizethessétek a hónapról hónapra emelkedő gázszámlát, villanyszámlát s a többi. Nem lenne pénzetek ájfonra meg a puccos Sziget Fesztiválra, mert kenyeret kellene venni, fizetni kéne a tandíjat, kamatmentes diákhitelről ugyanis álmodni sem mernétek. Dolgozni kéne akár több műszakban, több helyen. Pont úgy, ahogy azt a szüleink tették a Gyurcsány-éra idején. Azért, hogy otthont teremthessenek, hogy nektek könnyebb legyen.

Erre most a szemükbe köptök, lázadtok és Gyurcsány Ferencre vagytok büszkék. Arra az emberre, aki a saját milliárdjait emberek életének tönkretételével nyerte, arra az emberre, akiknek már a börtönben lenne a helye.

Gratulálok!

Igazatok van, a politika vérfrissítés és a fiatalok nélkül nem működik! Kelletek, kellünk a politikába. Ebből a szempontból a Momentum és Fekete-Győr András jól csinálja, amit csinál. Azonban ők az értékrend mindennemű hiányával és a Gyurcsány-körrel maguk mögött szintén elvesztek. Trendin, fiatalosan, lila köntösben mondják vissza a déká-MSZP-SZDSZ-stb. által kreált posztkommunista ideológiát. Éppen azt, ami a csőd szélére juttatta az országot, ami miatt a hazánk szinte lekerült a térképről. Ezek a módszerek ma is ugyanoda juttatnák az országot, ahol 2010 előtt volt. Az elmúlt 9 év munkáját pedig dobhatnánk a kukába.

Ez kell nektek? Lázadni ér, de hülyét ne csináljatok magatokból! Légyszi.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Koronavírus: Nincs szükség beavatkozásra

Továbbra sem tudni koronavírusos megbetegedésről Magyarországon.

Micsoda nap: Orbán irányba állít, a baloldal bűnözőket támogat, Soros Zuckerberget üti

Micsoda nap: Orbán irányba állít, a baloldal bűnözőket támogat, Soros Zuckerberget üti

Egy perccel nyolc előtt: Orbán Viktor memorandumban igyekszik egyenesbe tenni a balra tolódó Európai Néppártot, miközben az ellenzékiek igyekeznek biztosítani, hogy bűnözők és a rajtuk élősködő ügyvédek továbbra is több bőrt húzhassanak le az államról. De legalább Soros éppen nem Magyarországgal foglalkozott ma, hanem kedvenc őrkutyáját, Zuckerberget igyekezett fenékbe billenteni.

Kivizsgáltatja a kormány a veszteglő Ryanair-gép ügyét

Azonnali fogyasztóvédelmi vizsgálatra utastította a fővárosi kormányhivatalt Gulyás Gergely kancelláriaiminiszter, mert egy Ryanair-gép hat órán át gurulgatott le fel a Liszt Ferenc repülőtéren, hogy felesleges üzemanyag elégetésével szabaduljon meg túlsúlyától.

Gigászok csatája – Soros nekiment a Facebooknak

Gigászok csatája – Soros nekiment a Facebooknak

Orbán Viktor ellenfelei egymást csinálják ki. Jól is van ez így...

Memorandumot küldött a Néppártnak a miniszterelnök

Memorandumot küldött a Néppártnak a miniszterelnök

Memorandumot juttatott el Orbán Viktor miniszterelnök a néppárti vezetőknek az Európai Néppárt (EPP) stratégiai irányvonalának módosítása érdekében, amihez a pártcsalád küldetéséről szóló belső vitát tart szükségesnek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére