Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dunakanyar életérzés: Ha nem tetszik, húzzál el innen!

Fodor-Horváth Zsófia

2021.01.17. 08:00

Az elmúlt héten a közösségi média különböző felületein látszólag nagy vihart kavart egy 888-as cikk a Dunakanyarról. A cikk egy csalódottságról szól, hogy ha valaki felkeresi a csodálatos Dunakanyart, akkor sem minden fenékig tejföl, mert nemcsak a Covid időszakában, de már azt megelőzően is számos bosszankodással találkozik az az igénye az embernek, hogy egyen egy jót. A véleménycikk azt állította, hogy a csodálatos Dunakanyarban a vendéglátás szintjén tombol a szocializmus: ez a kínálat, tragikus a kiszolgálás: van, hogy három óra alatt ér ki a futár és ez rendjén van, ha nem tetszik, nem számít és minek jöttél ide. A csalódottságot nemcsak a Covid időszakában, de egy nyári napon is bárki átélheti.

A 888-on sokféle vélemény elfér, korábban jelent már meg cikk, dicsérő hangnemben a Dunakanyar kulináris élvezeteiről és helyeiről, azt a helyi közösségi média némán fogadta. Most viszont kaptak egy kritikát, amire megdöbbentő szélsőséggel válaszolnak.

Hisztérikus felháborodás, fenyegetés, verbális agresszió és fizikai agresszió kilátásba helyezése, Pride-rántotthús mozgalom elindítása, alpolgármesterek tiltakozó nyilatkozata, kirekesztés és például a Dunakanyar életérzés közösségi oldal fenyegetőző hangneme: Ha nem tetszik, el lehet innen húzni! Hát nem pont azt csinálják, amiről a kritikus cikk szól?

Na, ezen kellene változtatni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére