Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a szokásos: hazudott az Index

888.hu

2017.01.20. 15:58

A tényeket hamis színben tüntették fel, és egy csomó dolgot valótlanul állítottak. Tehát: H A Z U D T A K !

Ismét bebizonyosodott, hogy az objektív, független, mértékadó és mértéktartó Index valótlanul állította, hogy dr. Szivek Norbertnek – mint az állami vagyonkezelő vezérigazgatójának – érdekeltsége volna bármely nagy értékű Dorottya utcai ingatlanban vagy Visegrádnál épülő félkész luxusszállodában. 

Az Index még decemberben azt hazudta, hogy a Visegrádnál épülő, félkész luxusszállodát egy Tiborcz Istvánhoz köthető cég vette meg.

A BDPST Zrt. korábban egy Dorottya utcai ingatlan és más értékes épületek megvásárlásával került be a hírekbe, és azt GYANÍTOTTÁK , hogy annak valami köze van a miniszterelnök vejéhez, mert bár hivatalosan nincs hozzá köze, a cégalapítási eljárással járó díjat Tiborcz fizette be.

Az Index beismerte, hogy hazudott.

Mint írják: 

"A cikkünkben leírt valótlan tényállításokkal, valamint hamis színben feltüntetett tényekkel szemben a valóság a következő:

A cikkben emlegetett Lingvai Brigittának a Dorottya utcai ingatlanhoz és a visegrádi szállodához köthető érdekeltsége és tevékenysége teljes mértékben független dr. Szivek Norbert üzleti érdekeltségeitől. Hoffmann György nevű személlyel pedig  dr. Szivek Norbertnek soha semmilyen üzleti kapcsolata nem volt."

Öröm volt olvasni! 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Olyannyira fáj a fiatal srácoknak az új abortuszszabályozás, hogy elkötnék az ondóvezetéküket is

Olyannyira fáj a fiatal srácoknak az új abortuszszabályozás, hogy elkötnék az ondóvezetéküket is

A férfi fogamzásgátlás egyik eszközéhez nyúlnak, hogy ezzel is megakadályozzák, hogy gyermeket kelljen felnevelniük.

Idegenek birtokába kerülhetnek a személyes adataink a TikTok alkalmazással

Idegenek birtokába kerülhetnek a személyes adataink a TikTok alkalmazással

A Bloomberg jelentése szerint a kínai tulajdonú TikTok vírusvideó-alkalmazás felfedte, hogy a cég egyes Kínában dolgozó alkalmazottai hozzáférnek az amerikai felhasználók személyes adataihoz. A vállalat beismerése kilenc amerikai szenátornak írt válaszlevél útján történt meg. 

Zelenszkij szerint még visszatér az ukrán hadsereg Liszicsanszkba

Az államfő a lakossághoz intézett vasárnap éjjeli videóüzenetében kommentálta az ukrán csapatok kivonását a stratégiai jelentőségű Donyec-medencei településről.

Putyin gratulált a kelet-ukrajnai Luhanszk „felszabadításához”

Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn védelmi miniszterével találkozva gratulált az orosz csapatoknak a kelet-ukrajnai Luhanszk régiójának „felszabadításához”.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére