Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bujkál a balotaszállási kutyakínzó

Bokor Gábor

2019.08.11. 11:28

Állatvédők demonstrációt szerveznek a községbe, ahol a H. család az autója mögé láncolta a kutyáját, majd addig húzták, míg a négylábú meg nem halt.

Mi is beszámoltunk a tragikus és egyben mélységesen felháborító esetről, mikor egy 68 éves balotaszállási nő kivégezte a kutyáját, amiért az ki mert szökni a kertből. A gyilkos bálamadzaggal az autója lökhárítójához kötötte saját kutyáját, majd gázt adott. A négylábú próbálta tartani a sebességet és rohant a kocsival együtt, ameddig az ereje bírta, aztán összeesett. Az asszonyt ez nem érdekelte, a kocsijával végigvonszolta az eb testét az úton. Egy gyalogosnak sikerült megállítania az autót, szóváltásba keveredett a nővel, aki végül elhajtott és hazament. A gyalogos értesítette az állatvédőket, ők pedig a rendőrséget.

Mikor a nő hazaért, a kutyát elásta a kertjében. Az asszony nem értette miért kell ebből olyan nagy drámát csinálni, ő már csinált ilyet lóval is, nem gondolta, hogy a kutyájának baja lesz belőle

– mesélték az állatvédők.

Az egyik helyi lakos szerint „bárki szívesen megcsinálná a Magdival azt, amit azzal a szerencsétlen kutyával tett”. Az állatkínzó végül rendőri védelmet kért. Egy petíció is indult ellene, melyben a lehető legszigorúbb büntetés kiszabását kérik. Eddig 150 ezren írták alá.

A H. család a Bors szerint azóta elhagyta a települést, mert nem mernek visszamenni, félnek a népharagtól. A balotaszállási nőt a lap úgy tudja, hogy a családja rejtegeti. Kijelenthető, hogy H. Balázsné Magdolna az ország első számú közellensége lett. Több ezren az asszony életét fenyegetik, így a nőt a botrány kirobbanása után a gyerekei csempészték ki.

Az egyik fiával élt együtt, de mai napig nem láttam egyiket sem, a fiú is elmenekült, ő is tarthat a bosszútól. Azt sem tudjuk, hol bújtatják, senkinek nem árulták el

– közölte a család egyik ismerőse, aki szerint nem várják vissza őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére