Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszelben 23 az általuk egyébként megkövetelt 19 Celsius fok

Horváth K. József

2022.10.12. 16:20

Képmutatásban megint szintet lépett az Európai Bizottság. Természetesen hozzá a legillőbb módon. Lefelé.

 

A Mandiner Brüsszelben járó munkatársai a Bizottság székházában ugyanis lefotózták a hőmérőt, amely 23,2 Celsius fokot mutatott.

Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem prédikálnák ennek éppen az ellenkezőjét. Úgy szól a brüsszeli iránymutatás, hogy az energiatakarékosság jegyében a kórházak és a szociális intézmények kivételével minden középületet legfeljebb 19 Celsius fokos hőmérsékletre szabad felfűteni az Unió tagállamaiban.

Ha csak a Magyarországgal szembeni évek óta tartó jogállamisági vitára gondolunk, amelyben még azt sem tudták megmondani, mennyi a 19 fok, azaz mi a jogállam, akkor nem lehet csodálkozni, hogy még mindig nem értünk a politikai szkanderezés végére. Azzal az Bizottsággal, amelynek elvben semmi köze nem lenne a politikához, csak a szerződések végrehajtásán szabadna őrködnie.

Ott azonban valamiért nem így gondolják. Vagy ők, vagy azok, akik a háttérből súgnak nekik, hogy kiforgassák Európát a sarkából, hogy a jövőben még véletlenül se szolgálhassa a 450 millió európai ember érdekeit.

 

Az értelmetlen áldozatok tízezrei mellett ezért szörnyű ez a háború is, ezért szörnyűek az Európának csak ártó szankciók, amit az energetikai törpe Unió hozott az energetikai óriás ellen.

Ady nem élt az Unióban, nem szenvedte el, hogy kivegyék a keresztény szót az uniós alkotmányból, nem élte meg ezt a kilátástalan háborút, de a lényeget ennek ellenére már akkor megfogalmazta A nincsen himnusza című versében. Utolsó versszakát idézem:
„Nincsen semmi, ami van, / Egy Való van: a Nincsen, / Az Ördög a rokonunk / S ellenségünk az Isten.”

 

Ha valaki ezek után még kap levegőt, s van kedve egy, az uniós csatlakozásunkat megelőző évben, 2003-ban megfogalmazott Csurka István gondolatot elolvasni, akkor tessék:

Csurka: „Az uniós csatlakozás egy újabb, az előzőnél is rosszabb, végzetes rendszerváltás, amelyben most már minden nemzeti törekvést, megújulást, rendteremtést a brüsszeli szabályok fojtanak el. Ez az új uralom rosszabb és aljasabb lesz, mint a szovjet uralom, mert ez a demokrácia köntösében jelenik meg! (…) A magyarságot az elnyeletés veszélye fenyegeti.”

Az újkomcsi, ergo igazat ritkán mondó Brüsszeltől tehát már akkor futkosott a hideg az ember hátán, amikor még meg sem hozták a 19 fokos előírást.

 

(Borítókép: mandiner.hu)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére