Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az uniós levél a gyurcsányisták legújabb köteles beszéde

Horváth K. József

2021.07.01. 13:00

Komolyan mondom, nem értem a gyurcsányistákat. Miért kell magukat olyan hülyének tettetni, hogy még a baloldali szavazók is röhögjenek rajtuk?

 

Legutóbb, ugye, a Gyurcsány-koalíció miniszterelnök-jelöltjei levelet írtak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország 2022 után is az unió tagja maradhasson.

Hogy mi van? Ki mondta, hogy nem lesz tagja hazánk az uniónak? Senki, természetesen. Tudjuk jól, Orbán Viktor számtalanszor kinyilvánította, hogy Magyarország az Európai Unió tagja kíván maradni, nemcsak azért, mert az ország felzárkóztatásához szükségünk van a támogatására, hanem azért is, mert a magyar emberek döntő többsége is uniópárti. Orbán Viktor pedig, ellentétben a baloldallal, soha nem tesz olyat, ami ellenére van a magyarok többsége akaratának. Lásd: nemzeti konzultációk.

A baloldal viszont soha nem hallgatja meg az embereket, csak a saját komcsi szövegét tolja, ezért aztán fogalma sincs arról, milyen politikát folytasson. Leszámítva a notórius Orbán-gyűlöletet és a szélsőséges Brüsszel-imádatot. De hogy valamivel mégis bekerülhessenek a hírekbe, kitalálták ezt a levelet. S mellé tették premisszának azt a hazugságot, hogy Orbán Viktor az Európai Tanács múlt heti ülésén világossá tette: egyértelmű szándéka kivezetni Magyarországot az Európai Unióból.

Egy lószart, mama! – idézhetnénk a Böszmét. Orbán Viktor a pedofiltörvény Soros-huszárok által összehangolt liberális támadása miatt volt kénytelen megvédeni a kormány álláspontját, ami semmi másról nem szól, mint a gyerekeink védelméről. Orbán Viktort idézve: „Az Európai Tanács legutóbbi ülésén falanxban vonultak föl a szivárvány zászlós miniszterelnökök”, igaztalan támadást intézve a törvény nem létező homofóbiája ellen.

Ez a mi nagyszerű baloldalunknak annyit jelent, hogy Orbán ki akarja vezetni hazánkat az unióból. Pedig

a valóságban azt jelenti, hogy a magyar kormány a nemzetei érdekeket akarja megvédeni az igaztalan támadásokkal szemben, ahogy sikerrel tette, teszi a migrációval szemben is.

Az eszükbe sem jut, hogy úgy is tagok maradhatunk, sőt, úgy fogunk tagok maradni, ha következetesen kiállunk a saját nem liberális értékeink mellett. Nekik az is megfelel, ha a holland miniszterelnök le akarja térdepeltetni Magyarországot. Térdelnének ők napestig, csak Brüsszel és Soros segítse hozzá őket Orbán elűzéséhez, a hatalom megszerzéséhez. Láthatjuk, minden árat hajlandók megfizetni. Még a nemzet térdepeltetős megalázását is szó nélkül hagyják a politikai haszonért cserébe.

És az a legaljasabb az egészben, hogy ők akarnak jót tenni nekünk azzal, hogy bent tartanák az országot az unióban, míg a „gonosz” Orbán ki akarja vezetni onnan hazánkat. Ők tehát a jók, s aki valóban az emberek millióinak érdekében cselekszik, az a rossz.

Látszik, hogy a múlt emberei semmit nem tanultak. Úgy tagolnának be minket Brüsszel alá, ahogy negyven évig Moszkvát szolgálták ki.

Csak leöntik a mocskukat demokratikus szósszal, és az általuk megvalósítandó európaiságról hülyítik a magyarokat. Ez a 2021-es köteles beszéd. Egy szó sem igaz belőle.

Szerencsére azóta sok víz lefolyt a Dunán, ezért folytonos hazugságaik miatt jó nagyokat röhögnek a meddő erőlködéseiken, szerencsére sok balos szimpatizánssal együtt.

Szent István a megmondhatója, hogy nem most jöttünk a 6,20-assal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére