Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentum, az új SZDSZ már el is indította az ellenzéki pártok közötti leszámolást

Vincze Viktor Attila

2019.05.28. 18:55

A Momentum vezetője az EP-választás estéjén még arról papolt, hogy fő a szerénység, és nem kell újragondolni az ellenzéki pártok közötti együttműködést. Keddre viszont gyökeresen megváltozott Fekete-Győr András véleménye. A Momentum újra akarja tárgyalni a budapesti ellenzéki önkormányzati választási megállapodást, és most már saját főpolgármester-jelölt állításán is gondolkodik.

A történelem szemétdombjára került SZDSZ szellemi örököseként politizáló Momentum vezetője olyan győzelmi interjút adott a 24.hu számára, mintha az európai parlamenti választáson nem is szenvedett volna totális vereséget a teljes ellenzék. Fekete-Győr András interjúbeli mondókájából ráadásul az is kiderült, hogy a Momentum – minden cáfolat ellenére – bizony már gőzerővel szervezi az ellenzéki pártokat megcélzó „hosszú kések éjszakáját”, hogy a DK-val közösen megpróbálja újraéleszteni a dicstelenül kimúlt hajdani MSZP-SZDSZ-koalíciót.

Az interjúból az is kiderült, hogy a Momentum örömmel elfogadja, sőt már nagyon várja, hogy belépjen párttagjai közé az ország két legsikertelenebb, többszörösön bukott ellenzéki politikusa, Szél Bernadett és Hadházy Ákos.

A hírek szerint a Momentum és a DK közös budapesti titkos fegyverként veti be Szél Bernadettet, akit a Momentum hamarosan a párt összellenzéki budapesti főpolgármestereként fog megnevezni.

A sikertelen MTV-székházas akciójával végképp nevetségessé vált „független” ellenzéki képviselői duó másik tagjának, Hadházy Ákosnak, alias Lyukas Zokninak a Momentum-DK univerzumban felajánlott szerepéről egyelőre még nincs hír.

A harcias momentumos tervek szemmel láthatóan jól jönnek Gyurcsány Ferencnek, aki cinikus módon a nyilvánosság előtt azt hangoztathatja, hogy a DK nem akarja újratárgyalni az MSZP-P-DK-Momentum budapesti önkormányzati választási paktumot, miközben valójában teljes erővel azon dolgozik, hogy saját magának előnyt szerezve felbontsa az eddigi megállapodást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére