Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai sajtószabadság gyöngyszeme

Sümeghi Lóránt

2016.03.01. 09:30

Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns virginiai kampánya közben a Time magazin sajtósát az egyik biztonsági õr meglepõ kegyetlenséggel vágta földhöz, miután távozni szeretett volna a rendezvényrõl.

Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns virginiai kampánya közben a Time magazin sajtósát az egyik biztonsági őr meglepő kegyetlenséggel vágta földhöz, miután távozni szeretett volna a rendezvényről.

Az incidens a Radford University csarnokában történt, miután eleve heves tiltakozás fogadta Donald Trumpot, hiszen több demokrata diák már tüntetést is szervezett a kampány ideje alatt. A Time magazin fotósa feltehetően azzal húzhatta fel a biztonsági őrt, hogy kilépett a sajtó számára kialakított ketrecből.

Azonban a végig kamerát fogó középkorú úr aligha jelenthetett veszélyt a republikánus elnök-jelöltre, azonban mégis brutális intézkedést váltott ki a testőrből. Az incidens kapcsán végül megegyeztek, hogy nem fog egyik fél sem eljárást kezdeményezni. A magyar olvasóknak aligha kell bemutatni, milyen az, amikor a biztonsági szolgálat veszi kezébe a sajtó irányítását. Íme:

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére