Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anyunak igaza volt

888.hu

2015.12.27. 12:43

Ugyanis õ szokta mondani, hogy idegenektõl ne fogadjunk el semmit és ne is üljünk be ismeretlenek autójába.

A bűncselekmény Budapesten történt, két férfi több mint másfél millió forintnyi értéket vett el a sértettől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat J. Ferenc 23 éves és K. Valentino 21 éves budapesti lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2015. december 19-én a hajnali órákban a Budapest VII. kerületi szórakozó negyedben szóba elegyedett a sértettel, aki arra panaszkodott nekik, hogy fázik. Így J. Ferenc és K. Valentino megengedte neki, hogy beüljön az autójukba, majd több órán át utazgattak a fővárosban. A sértett időközben a kocsi hátsó ülésén elaludt, ekkor a férfiak a nála lévő ékszereit, mobiltelefonjait, táblagépét, válltáskáját, pénztárcáját és az abban található készpénzt, iratokat, valamint bankkártyákat elvették tőle, majd őt Budapest X. kerületében kirakták. Amikor a 36 éves sértett magához tért, értesítette a rendőrséget.

Beazonosításukat követően a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai J. Ferencet 2015. december 21-én 15 órakor Budapest VI., míg K. Valentinot 2015. december 22-én 1 óra 45 perckor Budapest X. kerületében fogták el. A rendőrök a két férfit előállították a kapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket.
Velük szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. december 23-án elrendelt.

(police.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére