Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alaposan kitömik a balliberális holdudvart Karácsonyék

888.hu

2019.12.03. 19:40

A Városházán elkezdték osztogatni a pozíciókat a balliberális holdudvar számára, amely igen szürreális esetet idézett elő: Vágó István „kvízprofesszor”, Gyurcsány Ferenc lelkes híve, a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába ülhet be. A DK-s politikus ráadásul azt mondta, ehhez még jobban is ért, mint a tévézéshez. A balliberális politikai elit egyik legismertebb tagja, a 20 éve a Fidesz iránt érzett gyűlöletéből élő Vásárhelyi Mária pedig a József Attila Színház felügyelőbizottságának elnöke lesz.

Vágó István, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja, hegyvidéki képviselője felügyelőbizottsági pozíciót kapott a BKV leányvállalatánál, a Vasúti Járműjavító Kft.-nél – írta az ATV.

Vágó a balliberális propagandalapnak, az Indexnek nyilatkozott is. Azt találta mondani érvként, hogy eredeti végzettségéhez még közelebb is van a cég tevékenységi köre, mint a műsorvezetés. Ebben van némi igazság, hiszen Vágót annak idején eltanácsolták a televíziózástól, arról viszont nem hallani, hogy egyetemi vizsgáin bukdácsolt volna. Ráadásul kvízprofesszori képzés valószínűleg nem is indult sehol.

Nem ő az egyetlen megdöbbentő név a listán – ez már az Index által ismertetett névsorból derült ki. A József Attila Színház fb-elnöke Vásárhelyi Mária lesz, aki immár vagy 20 éve abból él, hogy cikket ír vagy előadást tart a Fidesz és Orbán Viktor miniszterelnök iránt érzett gyűlöletéről. Van tippünk arra, hogy ezt a képességét hogyan akarja hasznosítani a József Attila Színházban – bár a felügyelőbizottsági elnöki pozíció rendezésre nem ad lehetőséget.

A lista mindenesetre megmagyarázza, hogy miért védte meg Vágó István olyan lelkesen Kálmán Olgát, aki havi egymillió forintot kap – a nyilvánosság számára nem részletezett – kulturális tanácsokért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére