Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A sündisznó csak egyszer tévedett, a baloldal rendre felmászik a súrolókefére

Horváth K. József

2022.04.09. 13:30

Rég hallottam a bevallottan baloldali gondolkodású emberektől olyan őszinte, egyenes vallomást, mint amilyet Mérő László tett a választások csalásmentességéről, a voksolások tisztaságáról az ATV-ben tegnap. Ha jól belegondolok, talán eddig még soha senkitől nem hallottam ilyet.

 

Mérő László a hazai ellenzék egyik véleményvezére. Neves matematikus, publicista, pszichológus, egyetemi professzor. A 20K összetoborzott húszezer baloldali szavazatszámlálót, hogy minden szavazókörben legyen szeme a baloldalnak. Mérő – akit kolléganőjével a 240 lelkes, Borsod megyei Sárazsadányba irányított a szervezet, 260 kilométerre a fővárostól – erről így beszélt:
„Én azért mentem le, mert négy éve teli volt a város azzal, hogy elcsalták a választást, ikszeltek az emberek helyett. Meg láncszavazás, meg megvett szavazatok. Jól van, mondtam, ezek szerint az a legfontosabb, hogy ott legyünk minden egyes szavazókörben.”

Majd kijelentette: „S döbbenten láttuk, hogy akkor sem lett volna csalás, ha nem vagyunk ott.”

Mérő László (Fotó: atv.hu)

 

A következő gondolat is tőle származik. Ez is nyilvánosan hangzott el az Egyenes beszédben:
„Sárazsadányban rá kellett jönnöm, nem az ő agyuk van átmosva a Fidesz propaganda által, hanem az én agyam van átmosva a budapesti propaganda által, hogy ott csupa agymosott, fogatlan, buta emberrel fogok találkozni. Közben találkoztam egy csomó értelmes, kedves, normális emberrel.”

 

Mérő László kijelentette, hogy amennyiben a helyiek 100 százaléka a Fideszre szavaz, azt is aláírta volna. Csakhogy nem szavaztak rá annyian. Szerinte 25–30 százalékuk voksolt a baloldalra. Őszintén rámutatott arra a valótlanságra is, amit az ATV vendégei nincs nap, hogy ne sulykolnának a nézőik fejébe, hogy „Nem igaz, hogy csak az M1 és Fidesz-propaganda hallatszik Sárazsadányban. 25 százaléknyi ellenzéki az már egy faluban látszik.”

Magyarán a Fideszt támogató falusi emberek egyáltalán nem hülyék. Köztük is van, aki a másik oldalra húzza az ikszet. De nem azért, mert el vannak zárva az olykor pirosló fejű Gyurcsány televíziós monológjaitól vagy a parlamentet színháznak képzelő parizereskezű Jakab Péter III. Richárdra utaló fellépéseitől, aki ugye úgy döntött, hogy gazember lesz, hogy ne feledkezzünk meg Hadházy Ákosról, aki a feje fölé emelt hatalmas névjegyére írta, s országnak-világnak megmutatta, hogy „A lónak a [email protected]át”.

 

Önök csodálkoznak-e, hogy mindennek ellenére a sárazsadányi szavazóknak csak a negyede szavazott a baloldalra? Ugye nem. A balliberális ellenzék egy belső embere tapasztalta meg, győződött meg róla a saját szemével, hogy falun egy csomó értelmes, kedves, normális ember él, akiknek egyáltalán nincs átmosva az agya Fidesz-propagandával. Ellentétben a pesti baloldaliakkal, akikkel a fenti kolomposok elhitették, hogy csalás van a választáson vidéken. Kiderült, hogy egyáltalán nincs, Mérő ugyanis más körzetek 20K-s szavazatszámlálóival is beszélt, akik ugyanazt tapasztalták, mint ő.

Ellenben emellett a fővárosi politikusok felelősségére is rámutatott, kijelentve:
„Nem az volt a baj, hogy csak az látszik és csak az hallatszik [Fidesz-propaganda], hanem az, hogy nem volt olyan mondanivalójuk, amivel meggyőzték volna őket.”

Zsuzsanna a következőket kommentelte Mérő László hasonló tartalmú Facebook-bejegyzésére:
„Kedves Tanár Úr! Minden szavával egyetértek. Csányban számoltam, és hasonlóan éltem meg azt a napot. Sok mindent másképp látok, mint előtte.”

 

Mindez a baloldal magát oly okosnak tartó, ezzel szemben valójában gyér szürkeállománnyal rendelkező vezetőinek lelepleződése.

Továbbá annak alátámasztása, hogy Gyurcsányék demokratikus úton, az emberek szavazatának többségével egyszerűen képtelenek megszerezni a hatalmat. Ezért minden külső erőt felhasználnak a kormány megingatására. Így volt ez a járvánnyal, ezért akarnak mindenáron fegyvert szállítani és katonát küldeni Ukrajnába, ezért szítják a tüzet ellenünk Brüsszelben, s most ugyanezért reménykednek abban, hogy majd a háború miatti gazdasági válsággal Orbán Viktor nem fog tudni megbirkózni. És akkor majd jöhetnek ők, és az élet tálcán kínálja a hatalmat számukra. Attól mentsem meg bennünket az Jóisten.

Mérő őszinte vallomása bebizonyította, hogy náluk még a sündisznó is okosabb. Ő ugyanis tévedésből csak egyszer mászott föl a súrolókefére.

 

A kép forrása: http://magyarhumor.network.hu/kepek/bea/tevedes-001?fbclid=IwAR2FXyeFxWsIhoGTVNQUhTIkRKf2hC-BT_2PhPVlsQj6AZv-3FygqlVBUD0#slideshow

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére