Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A parlament helyett a repülést választotta Hadházy

Bokor Gábor

2018.03.08. 13:28

A megszerzett repülési adatok szerint az LMP társelnöke 2016 novemberében, mikor a képviselõk az oktatáspolitikáról vitatkoztak, éppen Gyõr felett repült egy sokmilliós repülõgéppel.

Ahogyan arról szerdán már beszámoltunk, az LMP társelnökének van egy igen drága hobbija: imád repülni.

A környezetet nagy előszeretettel szennyező zöldpolitikus azonban nemcsak a szabadidejében szokott repkedni, hanem akkor is, amikor épp fontosabb dolga lenne – mondjuk amikor dolgoznia kellene.

Hadházy Ákos tízmilliókat költ a luxushobbijára

 

Az LMP társelnöke imád repülni, hiába kerül rengeteg pénzbe és szennyezi a környezetet.
 

A Bors megszerezte a repülési naplókat, amelyekből kiderült, hogy Hadházy éppen az eget szelte, mikor épp az országházban kellett volna az oktatáspolitikáról vitatkoznia 2016 októberében. Úgy látszik, az LMP-s politikus számára fontosabb a repülés, mint az oktatás.

A lap szerint Hadházy egy majdnem 50 millió forintos géppel repült az adott napon, ráadásul a miniszterelnöknek címzett azonnali kérdések elhangzásakor sem volt ott az ülésteremben.

Az is kiderült, hogy a társelnök már korábban is hobbiját választotta a munka helyett. Mikor még önkormányzati képviselőként tevékenykedett Szekszárdon, a politikus a város költségvetéséről, illetve az óvodai férőhelyekről szóló tárgyaláson nem jelent meg, mivel épp repkedett.

Az LMP társelnöke teljesen tönkretette a szomszédját

A szerdai Tények Hadházy Ákos kapcsán közölt riportot. A műsorban azt mondták: Hadházy Ákos éveken át ellehetetlenítette idős szomszédj...

A politikus maga ismerte el, hogy szerényen él, azonban nem sajnálja olykor, hogy egy átlagfizetésnyi pénzt tesz le az asztalra azért, hogy egy órát repüljön.

2016 végéig 350 órát töltött a levegőben, az azonosított géptípusok és bérleti díjak alapján a méregdrága és környezetszennyező hobbija így körülbelül 17,5 millió forintba került, ebből vehetett volna akár egy családi házat Szekszárdon"

– írja a lap.

Hadházy a cikkre csütörtök este reagált a közösségi oldalán, ahol azt állította, hogy a pilótatáskáját kilopták az autóból és a Bors onnan tudhatta meg az adatokat. A lap megkereste az Országos Rendőr-főkapitányságot, akik azt a tájékoztatást adták, hogy hozzájuk nem érkezett feljelentés, azaz Hadházy nem jelentette be, hogy "feltörték" az autóját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére