Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A lincselésre készülõ tömegtõl egyetlen baloldali sem határolódott el

888.hu

2018.05.09. 16:30

A gyûlölettõl és a frusztrációtól túlfûtött, hangos ellenzéki kisebbség köztiszteletben álló idõs professzorokon, egyházi személyeken próbálta meg levezetni a feszültségét. A toleranciáról, az elfogadásról és a nyílt társadalomról papoló ellenzék soraiból eddig senki sem tette szóvá a lincselésre felesküdött tömeg magatartását. Nem olvastunk egyetlenegy elhatárolódó, az esetet elítélõ, a köpködõkkel egyet nem értõ nyilatkozatot sem. Mindenki kussba vágta magát, hallgatólagosan az agresszív, önsorsrontók oldalára állt.

Ma reggelre derült ki, hogy egy élő rendőrkordonnak kellett körbevennie Szenn Pétert, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspökét, Huszár Pált, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnökét és Gér Andrást, az egyház zsinati tanácsosát, hogy ép bőrrel hagyhassák el az Országház épületét. A református egyházi vezetők meghívott vendégként vettek részt az Országgyűlés alakuló ülésén május 8-án délelőtt.

Érthető, hogy a 76 éves egyetemi tanár, műfordító Huszár Pált megviselték a történtek, de az esetről készült beszámoló legdurvább eleme a tanácsnok köpködését bemutató részlet.

A baloldali érzelmű, sem Istent, sem törvényt nem ismerő csürhe magatartása jól jellemzi az egész mai baloldal – és az összes nyúlványának – színvonalát. Mint rák az egészséges sejtben, úgy burjánzott el a baloldal testében az az alpári, otromba, középkori mentalitás és viselkedésforma, mely ebben az arctalan, vezető nélküli, lukácsikatik és macskás gyurcsányisták által meghatározott tömegben testet öltve a szemünk elé tárult.

A baloldal teljesen leépült – mind szellemileg, mind fizikailag. Heller Ágnes már fiatalos külleműnek, szellemileg frissnek számít azokhoz képest, akik a baloldalt képviselik a parlamentben és az utcán. Az esetben azonban a legmegdöbbentőbb nem az, hogy korosodó emberek üvöltöznek és köpködnek, hanem az, hogy

az ellenzéki pártok közül eddig egy sem határolódott el a lincselésre készülő tömegtől.

Sőt, Gyurcsányék, Kunhalmiék még fotózkodtak is a szellemi mélységekben dagonyázókkal.

Mondjuk valahol érthető, hogy prominens baloldaliak az agresszió és a terror pártjára állnak, hiszen volt idő, amikor a tüntetők hátán kardlap csattant, viperával verték ki a fogukat vagy lőtték ki a szemüket. Az pedig a rendőrséget felhasználó diktatúra volt, és mélységesen felháborító, hogy azok működtetői most a demokráciát és a sajtószabadságot siratják. A gyurcsányi korszakkal ellenben most jogállam van, és a rendőri szervek szakszerűségének köszönhetően mindenki annyi foggal ment haza, mint ahánnyal elindult. És ez így van jól.

A tegnapi nap legfontosabb tanulságát is érdemes levonni. Ezzel a gyűlöletből táplálkozó, tömegnek nem nevezhető "horda" segítségével szerencsére nem lehet hatalomra kerülni, de arra éppen elegendőek, hogy a normális választópolgárok soha ne engedjék a hatalom közelébe az uraikat!

Az ominózus eset az alábbi felvételen látható:

 

OLVASTAD MÁR?

Kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az AfD tagjai már tanárok sem lehetnek Németországban

Egyes német iskolákban a tanárok nem lehetnek az AfD tagjai, más párttal kapcsolatban viszont nincs semmilyen tiltás.

Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek az EP-választáson, legyünk ott mi is!

Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek az EP-választáson, legyünk ott mi is!

Kétharmad

A miniszterelnök péntek este a Hír TV-nek adott interjút a közelgő EP-választással kapcsolatban.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

Amerika, London, Párizs

Már az ősi írásjelek betiltása is napirendre került.

Robbantás történt Lyon belvárosában

Robbantás történt Lyon belvárosában

Amerika, London, Párizs

Legalább nyolcan megsérültek, köztük egy kislány is.

Brüsszelben az EU választás idejére száműzték az illegális migránsokat a városközpontból

Nem kicsit álszent módon, de az EU választások idejére száműzték a belga hatóságok az unió legfontosabb igazgatásii épületei mellől, a városközpontban levő Brüsszel-Észak központi vasútállomásról az illegális migránsokat. Az állomás május 27-től visszaalakul az illegális bevándorlók szálláshelyévé és a velük zajló emberkereskedelem központi helyszínévé.

Vezető CDU-s politikusok „európai iszlámot” akarnak

Vezető CDU-s politikusok „európai iszlámot” akarnak

Amerika, London, Párizs

Két német CDU-s vezető politikus, Németország egészségügyi minisztere és Schleswig-Holstein állam miniszterelnöke, Jens Spahn valamint Daniel Günther az EP választási kampány hajrájában azt tartotta fontosnak kampányüzenetként megfogalmazni, hogy az európai kontinens értékeinek a megőrzése érdekében egy olyan „európai iszlám” irányzatra van szükség az EU-ban, amely képes problémamentesen illeszkedni az európai hagyományokhoz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére