Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kínai után a koreai faló is Budapestre készül

888.hu

2021.11.04. 11:20

Dél-koreai egyetemi campus létesül Budapesten. Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy Magyarország és az ázsiai ország közötti kitűnő kapcsolatokat stratégiai szintre emelik, és kiterjesztik a kutatásra és az oktatásra. Ennek keretében adna otthont a főváros egy nagy koreai egyetemi központnak. Már amennyiben a mélyen tisztelt ellenzék nem keres valamilyen jónak ígérkező mesterfogást a terven.

Mint a Fudan Egyetem esetében, amelyről azt találta mondani a mindig visszafogottan megnyilvánuló Szabó Tímea, hogy kínai titkos ügynökök lerakata lesz, és a kormány igazi célja, hogy kínai gyarmatot csináljon Magyarországból. Azt azonban eddig még nem részletezte, hogy a diákok, a tanárok vagy esetleg a takarítónők lesznek-e a gonosz konkvisztádorok.

Az nyilván a képviselőnő fiatal korával magyarázható, hogy eddig soha egyetlen rossz szót sem ejtett a daliás 70-es, 80-as években vérbeli és valóságos beszervezett embereket – is képző Moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének máig kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkező hajdani diákjairól. Bezzeg a kínaiak a dél-pesti Duna-partra betolt fudani falóval akarják meghódítani az egész Kárpát-medencét.

Vajon a koreai egyetem tervét is meg akarja fúrni? Talán azzal, hogy később minden magyarnak kötelező lesz Samsung okostévét és -telefont használni? Természetesen a kémszálat sem szabad teljesen elvetni, elvégre Dél-Koreától alig kőhajításnyira fekszik a gonosz Kim Dzsong Un birodalma, s ugye, az ördög soha nem alszik. Kína után talán dél-koreainak álcázott észak-koreai ügynökök is el akarják vetni a kommunizmus magvait a Duna-parton.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére