Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Kékestetõn már közel 40 centi a hóvastagság, de van, ahol az 50 centit is meghaladja

Csordás Bettina

2019.01.23. 16:48

Országszerte több helyen 40-50 centiméteres hóréteg alakult ki szerdára Magyarországon.

Az Időkép aktuális hójelentése szerint a Kékestetőn jelenleg 40 centiméteres a hóvastagság, Bánkúton 29 centimétert, Dobogókőn 18 centimétert mértek, Visegrád legmagasabb pontján pedig 50 centiméter hóvastagságot jegyeztek.

Az előrejelzések szerint hétvégéig folytatódik a havazás. Csütörtök délelőtt elsősorban a Dunántúlon lehet elszórtan kisebb havazás, hózápor. Ezt követően délkelet felől többfelé várható átmeneti vegyes halmazállapotú csapadék, kezdetben ónos eső, illetve szitálás is, kora estétől viszont ismét havazás lesz a jellemző. Csütörtökön a szél is megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 8 és mínusz 1 Celsius-fok között alakul, de északkeleten ennél hidegebb is lehet. Csütörtökön 0-4 fokig melegszik a levegő.

Pénteken még országszerte jellemző lesz a havazás, a kora délutáni órákig sokfelé kell havazásra, hószállingózásra, délkeleten havas esőre, esőre készülni. Délután már csak elszórtan fordulhat elő kisebb havazás, hózápor, ekkor már hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Az északias szelet a Dunántúlon erős lökések kísérhetik. Délután -3, +3 fok valószínű.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére