Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal politikai merényletre készül migrációügyben a magyarok ellen

Horváth K. József

2021.08.03. 17:50

Érdekes migránspárti vallomást tett Karácsony Gergely a Die Zeit című német liberális lapnak.

 

A főpolgármester nyilván Brüsszelnek akart udvarolni, amikor a lapnak azzal rukkolt elő, hogy „a menedékkérők jogainak biztosítása erkölcsi kötelességük”, ami része a baloldali pártok programjának. Ugyanakkor azt is elmondta, ezt egyetlen plakátra sem fogják ráírni, mert „ezzel nem nyerhetik meg a választást”.

Mit is jelenhet ez az érdekes migránspárti vallomás nekünk, magyaroknak?

Valószínűleg azt, hogy a gyurcsányista miniszterelnök-jelölt nem meri nagydobra verni, hogy kormányra kerülése esetén a migráció támogatására készül. Olyan lépésre, amellyel a társadalom elsöprő többsége nem ért egyet. Nem véletlenül nyerte meg a Fidesz kétharmaddal a választásokat 2018-ban, bő két évvel a 2015-ös migránsinvázió után. A magyarok ugyanis mindenekelőtt biztonságos országban akarnak élni, saját megszokott, keresztény hagyományaik szerint. És az sem véletlen, hogy a baloldal kezdettől fogva igyekezett elbagatellizálni a témát, álproblémaként emlegetve azt az ügyet, amely az egész Európai Unió kardinális kérdése mind a mai napig. Frontvonal a föderalisták és a szuverenisták között.

Tudjuk azt is, hogy Karácsony zuglói polgármesterként arról ábrándozott, hogy milyen bérlakásokat juttathat a bevándorlók számára, hogy lesz majd képes gondoskodni róluk, eltartani őket, természetesen a magyarok adóforintjaiból, a magyarok életszínvonalának rovására.

Akkor is tisztában volt vele, hogy honfitársaink többsége ellenzi ezt a gondolatot, hogy fél a migránsok között elvegyülő terroristáktól, később a Covid behurcolásától. Egyáltalán, idegen tőlük az, hogy valaki hivatalos papírok nélkül, erőszakosan igyekszik betörni hazánk területére, megsértve azokat a törvényeket, amelyeket ha a magyarok sértenek meg, akkor komoly büntetés jár érte.

Rendkívül elgondolkodtató az az aljasság, ahogy Karácsony Gergely, de az egész Gyurcsány-koalíció kezeli a migráció kérdését. Azzal, hogy nem akarják kiplakátolni az illegális bevándorlás támogatását, de sumák módon szerepeltetik a baloldal konszenzuson alapuló választási programjában, lényegében politikai merényletet követnek el a magyarok ellen. Miután nem hirdetik fennhangon a társadalomellenes szándékot, valójában eltagadják migránspárti hozzáállásukat a választók elől. Erre tehát lényegében nem szavazhatnak a voksolók, ugyanakkor naiv tudatlanságukban ezzel együtt hatalomba emelhetik a baloldalt.

Ezek után pedig Karácsonyék joggal hivatkozhatnak migránspártiságukra, mert ugye ők szóltak, beleírták a programjukba, tehát a választók – ha akarták volna – tisztában lehettek volna a baloldal magyarellenes akaratával.

Egyáltalán nem túlzás tehát az a megfogalmazás, hogy a baloldal migrációügyben ismét rá akar rontani a nemzetére. Ehhez pedig erőteljesen reménykedik Brüsszel támogatásában, amely töri is kezét-lábát a gyurcsányisták megsegítésére.

Soha nem látott mértékű, összehangolt támadást intézett a gyermekvédelmi törvény ellen, nemzetközi segítséget nyújtva Soros LMBTQ-propagandájának, visszatartva hazánktól az uniós pénzeket, utalva rá, hogy ezek azonnal hozzáférhetővé válnak, ha a gyermekvédelmi törvényt visszavonják.

Karácsony közben a Die Zeitben jelez Brüsszelnek, hogy ők bizony itt vannak, tárt karokkal várják a migránsokat, s nincs kifogásuk a magyar gyerekek szexuális kiszolgáltatottsága ellen sem, ők is ezerrel ellene vannak a gyermekvédelmi törvénynek.

Döbbenet, hogy Karácsony nyilatkozatában az erkölcsöt meri emlegetni, s hogy ilyen nemzetellenes szándékok után gyurcsányista szövetségeseivel együtt ezért száll síkra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére