Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

8 kiváló stratégia az Eurovízió megnyeréséhez

Horváth József György

2018.05.19. 16:00

Évrõl évre szenvedünk az Eurovíziós Dalfesztiválokon, kiváló dalokkal indulunk, de sosem nyerünk. Ezért összeszedtünk 8 kellõen európai, politikailag korrekt és genderbarát stratégiát, hogy biztosra menjünk jövõ tavasszal. | SZAVAZÁS
Szavazás a cikk alján!

Pont egy hete, hogy (ismét) botrányos végeredménnyel zárult az Eurovíziós Dalfesztivál, ezúttal Lisszabonban. A kotkodáló infantilizmus, a képmutató moralizálás és az átlátszó értékek idén is győzelmet arattak. Elküldtük minden idők legjobb eurovíziós rockdalát, de ezzel sem tudtunk győzelmet aratni. Ennyi erővel akár kiküldhettük volna Tolvai Renit is hallatlanul szar dalával, ami a nyertes izraeli produkcióhoz hasonlóan az kelet-ázsiai popkultúrából "merített".

Nincs mese, itt az ideje, hogy mi is a legaljára ássunk a dolgoknak.

Íme nyolc javaslat, ha 2019-ben mi, magyarok akarjuk nyerni az Eurovíziós Dalfesztivált.

 

1.

Még 2014-ben – miután Conchita Wurst nyerte a dalfesztivált – vetettem fel, hogy mi lenne, ha egy hereállú embert indítanánk, aki hitelesen tudna énekelni az élet nehézségeiről. Javaslatomat máig tartom! Dalcímötleteket kommentben várok!

2.

Jean-Claude Juncker és a brüsszeli bürokraták mostanában igencsak odavannak Marxért és a komcsi eszmékért, ezért arra gondoltam, hogy jövőre indíthatnánk a dalfesztiválon a híres MSZP-s kórust, akik előadhatnák az Internacionálét. A franciáknak, különösen Macronnak biztosan nagyon tetszene, ha Lendvay Ildikó vezetné a szupranacionalitást hirdető kórust. Botka László meg beöltözhetne mondjuk nőnek. Mert miért ne?

3.

Ha esetleg nem érne rá az MSZP, vagy esetleg jövő ilyenkorra már nem létezne a párt, egy mentőöv még mindig van: az egyetlen igaz európai férfi Magyarországon, DJ Gyurcsány Ferenc.

4.

Vagy csak simán koppintsuk le az osztrákokat és küldjük ki ezt csiszolatlan magyar gyémántot, Szecsődi Karcsit/Karit. Na, szóval őt:

5.

Ha Kari visszautasítaná a felkérésünket, javaslom honosítsuk az osztrák Fekete-Győr Andrást, azaz Conchita Wurstot, aki július 7-én jön Magyarországra, mégpedig a Budapest Parkba, ahol ő lesz a Budapest Pride afterpartijának sztárvendége. A honosítás után Kolbászos Aranka néven, parasztbajusszal indulhatna az Eurovízión. Biztos befutó lenne ez alkalommal is.

6.

Mivel az európai elitnek biztos nagyon tetszene pár kormányellenes szólam, ezért úgy vélem, hogy akár ezt a két gyönyörűséget is kiküldhetnénk Tel Avivba, a következő dalfesztiválra, ahol a tüntetésekről jól ismert rigmusokat kántálhatnák.

7.

Sokan és elég régóta mondogatják már, hogy küldjük ki az aduászt, a magyar fekete párducot, azaz Pákót. Belegondolva én is szívesen látnám és hallgatnám "Csokifasz" (feat. Havas Henrik) című versenyművét az Eurovízió színpadán.

8.

Vannak olyanok, akik szerint leginkább azzal nyerhetnénk, ha el sem indulnánk és hagynánk a fenébe az Eurovíziót. Idézve Pörge kollégát (aki már nagyon régóta ezt mondja):

inkább bojkottáljuk a picsába ezt az egész szarságot!"

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére