Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beszívott az alpolgármester? Járványban is a drog liberalizálásáért küzd Ferencváros!

Horváth K. József

2020.04.26. 16:00

Ferencváros alpolgármestere, Döme Zsuzsanna különös interjút osztott meg saját Facebook-oldalán.

Témája, nem fogják elhinni, a magyar drogpolitika népszerűsítése. Talán nem véletlen, hogy csak egyvalaki rittyentett oda egy semmitmondó kommentet, érdektelenségbe fullasztva a felvetést, hiszen világjárvány idején mi is foglalkoztathatná leginkább a ferencvárosiakat, mint a drogliberalizáció.

Ráadásul önkormányzati támogatással, hiszen Döme Zsuzsanna az októberi választásokon polgármesterré lett Baranyi Krisztinát nagy erőkkel támogató Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke is egyben, s akivel az új városvezető kezdettől szoros szövetségben s megbonthatatlan barátságban működik együtt a városrész irányításában. A tisztánlátás kedvéért: a Kétfarkú Kutya Párt egyébiránt a homoszexuális lobbi szolgálója is egyben. Mellette van tehát minden „nyalánkságnak”, amit a magyarok többsége határozott mozdulattal és erőteljesen elutasít.

Döme olyanokat mond ebben az interjúban, amely egy állami vezető szájából elképzelhetetlen. A magát Dada Suziként is szívesen aposztrofáló kutyapárti élember azzal dicsekszik, hogy a drogliberalizáció már akkor is szívügyük volt, amikor a Kutyapárt még nem is létezett. „Segítettünk a Kendermag egyesület demonstrációinak szervezésében.” Tudják, ez az a Juhász Péter-féle bagázs, amelyet a nagyközönség már vezetőjükkel együtt kiiktatott a politikából.

Vannak azonban helyette mások. Mint például a Kétfarkú, amely párttá alakulása után is következetesen azt képviseli, mint korábban. Azaz: Hajrá, drog!

Bár Zacher Gábor szakorvosként rámutatott, hogy a marihuána pánikbetegséget okozhat, sőt rejtett skizofréniához is vezethet, ez a „nagyszerű” társaság, Dada Suzival az élén ennek ellenére csak relativizálni óhajtja a marihuánafogyasztással járó egészségkárosodás veszélyeit. Sőt, Döme Zsuzsanna tovább megy, egyértelműen veszélytelennek tartja a szívást. Ő is szajkózza az ismert mantrát: „a túlzott marihuánahasználathoz gyakorlatilag nem kötődik haláleset. Ez pedig sem az alkoholról, sem a dohányzásról nem mondható el.”

Micsoda nagyszerű érvelés így a világjárvány kellős közepén, amikor népek sora azon retteg, ki lesz a következő áldozata a koronavírusnak.

Mit lehet ebben a helyzetben tenni?

A legfontosabb: örülni annak, hogy a magyar kormány zéró toleranciát hirdetett a kábítószerrel való mindenfajta tevékenységgel kapcsolatban, amivel a társadalom döntő többsége mélységesen egyetért.

Lehet, hogy a kutyapártiakon kívül még van másutt is egy-két követőjük, például az ostoba újgazdagok körében, akik a szívással is ki óhajtják fejezni vagyonuk ugrásszerű gyarapodását, ám a társadalom többsége e téren is fegyelmezett magatartást folytat.

S nemcsak azért, mert a jog tiltja, hanem azért is, mert a drogfogyasztás szembemegy a józan ésszel, s erre a magyarok tömegei nem vevők. Ezt a járványbeli fegyelmezettségük is jól mutatja.

A ferencvárosi választóknak pedig csak javasolni tudjuk, jól nézzék meg, kiket választottak városrészük élére.

S ha szabad javasolni, saját, jól felfogott érdekükben ezt a hibát még egyszer ne kövessék el.

Ferencváros. Döme Zsuzsanna alpolgármester és Baranyi Krisztina polgármester. Szegény kokárda.Fotó: Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Van bőr a képükön: a szocialisták prédikálnak a nyugdíjemelésről

Van bőr a képükön: a szocialisták prédikálnak a nyugdíjemelésről

A Fidesz álságosnak tartja, hogy miközben a szocialisták nyugdíjemelésről prédikálnak, kormányzásuk alatt ők vették el a 13. havi nyugdíjat az idősektől.

Az összetartozás dalát osztotta meg a miniszterelnök – Videó!

Hazám, hazám – írta Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalára.

Ezek lesznek a nemzeti konzultáció járvánnyal kapcsolatos kérdései

A hamarosan induló nemzeti konzultáció első négy kérdése a koronavírus-járvány elleni védekezés további lépéseiről szól – közölte Dömötör Csaba.

Különleges felhatalmazást kért az Antifa elleni nyomozáshoz az amerikai drogügynökség

Különleges felhatalmazást kért az Antifa elleni nyomozáshoz az amerikai drogügynökség

Egyes szakértők szerint azért vonták be őket, mert fedett nyomozóik évek óta jelen vannak abban a szubkultúrában, amelyből a rombolók kikerülnek.

7:59 – A nap legfontosabb hírei

7:59 – A nap legfontosabb hírei

Nem tartja őszintének Karácsony kezdeményezését a házelnök, Trianon-emlékművet avattak Budapesten, 2030-ra pedig a legsikeresebb ország lehetünk a klímavédelem területén.

Trump meghívná Putyint a G7-csúcsértekezletére

Trump meghívná Putyint a G7-csúcsértekezletére

Sok téma van, amelyet megbeszélhetnénk Putyinnal – fogalmazott az amerikai elnök.

Bértámogatási program: havi 200 ezer forint az új munkavállalók után

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. a magyar kormány által bemutatott gazdaságvédelmi akcióterv elemeit elemzi és értékeli mind hazai, mind nemzetközi vonatkozásban.

Csak négy év börtönre ítélték az Iszlám Állam egyik terroristáját Németországban

Csak négy év börtönre ítélték az Iszlám Állam egyik terroristáját Németországban

Védője elmondta, hogy a férfit csak a kannabisz, az alkohol és a férfiakkal kialakítandó nemi kapcsolat érdekelte.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére