Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beszívott az alpolgármester? Járványban is a drog liberalizálásáért küzd Ferencváros!

Horváth K. József

2020.04.26. 16:00

Ferencváros alpolgármestere, Döme Zsuzsanna különös interjút osztott meg saját Facebook-oldalán.

Témája, nem fogják elhinni, a magyar drogpolitika népszerűsítése. Talán nem véletlen, hogy csak egyvalaki rittyentett oda egy semmitmondó kommentet, érdektelenségbe fullasztva a felvetést, hiszen világjárvány idején mi is foglalkoztathatná leginkább a ferencvárosiakat, mint a drogliberalizáció.

Ráadásul önkormányzati támogatással, hiszen Döme Zsuzsanna az októberi választásokon polgármesterré lett Baranyi Krisztinát nagy erőkkel támogató Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke is egyben, s akivel az új városvezető kezdettől szoros szövetségben s megbonthatatlan barátságban működik együtt a városrész irányításában. A tisztánlátás kedvéért: a Kétfarkú Kutya Párt egyébiránt a homoszexuális lobbi szolgálója is egyben. Mellette van tehát minden „nyalánkságnak”, amit a magyarok többsége határozott mozdulattal és erőteljesen elutasít.

Döme olyanokat mond ebben az interjúban, amely egy állami vezető szájából elképzelhetetlen. A magát Dada Suziként is szívesen aposztrofáló kutyapárti élember azzal dicsekszik, hogy a drogliberalizáció már akkor is szívügyük volt, amikor a Kutyapárt még nem is létezett. „Segítettünk a Kendermag egyesület demonstrációinak szervezésében.” Tudják, ez az a Juhász Péter-féle bagázs, amelyet a nagyközönség már vezetőjükkel együtt kiiktatott a politikából.

Vannak azonban helyette mások. Mint például a Kétfarkú, amely párttá alakulása után is következetesen azt képviseli, mint korábban. Azaz: Hajrá, drog!

Bár Zacher Gábor szakorvosként rámutatott, hogy a marihuána pánikbetegséget okozhat, sőt rejtett skizofréniához is vezethet, ez a „nagyszerű” társaság, Dada Suzival az élén ennek ellenére csak relativizálni óhajtja a marihuánafogyasztással járó egészségkárosodás veszélyeit. Sőt, Döme Zsuzsanna tovább megy, egyértelműen veszélytelennek tartja a szívást. Ő is szajkózza az ismert mantrát: „a túlzott marihuánahasználathoz gyakorlatilag nem kötődik haláleset. Ez pedig sem az alkoholról, sem a dohányzásról nem mondható el.”

Micsoda nagyszerű érvelés így a világjárvány kellős közepén, amikor népek sora azon retteg, ki lesz a következő áldozata a koronavírusnak.

Mit lehet ebben a helyzetben tenni?

A legfontosabb: örülni annak, hogy a magyar kormány zéró toleranciát hirdetett a kábítószerrel való mindenfajta tevékenységgel kapcsolatban, amivel a társadalom döntő többsége mélységesen egyetért.

Lehet, hogy a kutyapártiakon kívül még van másutt is egy-két követőjük, például az ostoba újgazdagok körében, akik a szívással is ki óhajtják fejezni vagyonuk ugrásszerű gyarapodását, ám a társadalom többsége e téren is fegyelmezett magatartást folytat.

S nemcsak azért, mert a jog tiltja, hanem azért is, mert a drogfogyasztás szembemegy a józan ésszel, s erre a magyarok tömegei nem vevők. Ezt a járványbeli fegyelmezettségük is jól mutatja.

A ferencvárosi választóknak pedig csak javasolni tudjuk, jól nézzék meg, kiket választottak városrészük élére.

S ha szabad javasolni, saját, jól felfogott érdekükben ezt a hibát még egyszer ne kövessék el.

Ferencváros. Döme Zsuzsanna alpolgármester és Baranyi Krisztina polgármester. Szegény kokárda.Fotó: Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére