Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

2017 cuckoldjai: megvannak a díjazottak

888.hu

2017.05.26. 14:57

Lezártuk a szavazást, olvasóink eldöntötték, hogy kik a 2017-es év cuckoldjai. A szoros eredményre való tekintettel kénytelenek vagyunk egyéni és gruppen kategóriában is kiosztani a 2017-es Év Nagy Cuckold Díját.

A díj hátteréről bővebben itt írtunk. Röviden annyit érdemes megjegyezni, hogy a 888.hu elismerésben részesíti azoknak a konzervatív újságírókat, akik folyton nyalnak a liberálisoknak, saját szekértáboruk hátbaszúrása árán próbálnak a liberális berkek kedvenceivé avanzsálódni.

Ezen újságírók bizonyos ismertetőjelekkel rendelkeznek:

  • a bennük rejlő Morális Iránytű hatására mindig, minden körülmények között tudják, hogy mi a helyes, mi a kívánatos;
  • ők azok, akik mindigellenzékben voltak;
  • ők azok, akik elfogulatlanul, objektíven tudósítanak, mint például itt, vagy itt, vagy itt;
  • ők azok az újságírók, akik a Budai Látképet látják.

Nos, több mint 5500 olvasó úgy döntött, hogy a 2017-es Év Nagy Cuckold Díját egyéniben Stumpf András kapja, a Heti Válasz főmunkatársa, aki a Mandinernél végzett nagyszerű tevékenysége miatt érdemelte ki az elismerést.

Megközelítőleg 5000 olvasó úgy döntött, hogy gruppen kategóriában Simicska Hír TV-je kapja a 2017-es Év Nagy Cuckold Díját.

Az első helyezett életútjának rövid bemutatása

Stumpf személyes életéről túl sok infót nem találtam, de két kattintásból kiderült, hogy 2004-ben végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd a Heti Válasz munkatársaként kezdte pályafutását. 2015-ben otthagyta a Választ, természetesen nem Simicska ámokfutása miatt, csupán úgy érezte, hogy mást is ki kellene próbálnia.

Korábban leszögezte, hogy a Mandiner értékrendben az övé, tulajdonosi háttér szempontjából makulátlan, régi jó cimborái vannak ott.

Hogy mi történhetett a régi jó cimborákkal és a makulátlan tulajdonosi háttérrel, azt nem tudni, de 2017-ben, amikor mindenki elpártolt Simicskától, Stumpf visszament a Heti Válaszhoz.

A Hír Tv, a simicskista propaganda

A mindigellenzékben lévő Hír TV a függetlenség csimborasszója. Miután Simicska kiesett a pikszisből, a kézi vezérelt médiája hihetetlen sebességgel vett 180 fokos fordulatot: ha az átlagos néző bekapcsolja a Hír TV-t, akkor úgy érzi, hogy az 5, 10 évvel ezelőtti ATV-re kapcsolt. Ugyanazok a lejárt baloldali megmondóemberek osztják az észt a televízió egyre csökkenő jobboldali közösségének.

A díjak átvehetőek reggel 6-tól este 11-ig szerkesztőségünkben, vagy kinyomtathatóak ebből a cikkből. A nyerteseknek külön gratulálunk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére