Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Wintermantel: „Karácsonyra találó a Mekk-mester elnevezés”

888.hu

2020.07.07. 18:25

Wntermantel Zsolt, a IV. kerület polgármestere tavaly októberig Facebookján osztotta meg Karácsonnyal kapcsolatos ténykedését.
Az ingyenes parkolás miatt nőtt a légszennyezettség a mindenhez (is) értő Karácsony Gergely szerint. Szóval az álló autó jobban szennyezi a levegőt, mint az elkapkodottan felfestett és rendkívül balesetveszélyes, ámde kihasználatlan biciklisávok miatt a dugóban pöfékelő járművek. Brilliáns gondolat. (Egyébként egy hete már újra fizetős a parkolás)
És mégegy, ami azért na...
Mint a BKK igazgatósági tagja kértem az „ideiglenes„ biciklisávok bevezetése előtti és utáni kerékpáros és autós (beleértve az érintett hálózati szakaszok környezetére is vonatkozó) hivatalos forgalomszámlálási adatokat. Csakhogy lássunk tisztán. A válasz: ILYEN ADATOK NEM ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE!
Az ígért társadalmi egyeztetés sehol, de a mérnöki szakmában oly fontos megalapozási számítások is smafuk.
A dilettantizmus nem lep meg, de egy komoly szívfájdalmam van. Az ilyen buta, elhamarkodott, káros intézkedésekkel sokkal inkább hátráltatják az ideális megoldást, mi több, még nagyobb ellenállást váltanak ki egy valóban hatékony városi közlekedési rendszer bevezetése ellen.
Találó a Mekk-mester elnevezés...

Fotó: Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére