Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona Gábor a bevándorláspárti Szirizára szavazna

Bertha László

2016.11.15. 13:18

A Jobbik elnöke a brit BBC-nek gyakorolt önkritikát a párt múltjával kapcsolatban. Vona Gábor szerint a romáknak nem kell félniük a Jobbiktól, ha pedig görög lenne, akkor a radikális baloldalra szavazna.

A Jobbik elnöke a brit BBC-nek gyakorolt önkritikát a párt múltjával kapcsolatban. Vona Gábor szerint a romáknak nem kell félniük a Jobbiktól, ha pedig görög lenne, akkor a radikális baloldalra szavazna.

A BBC hosszas írásban foglalkozik a Jobbik politikai pálfordulásával, mellyel a szélsőséges, rasszista és antiszemita karakterétől próbál megszabadulni, hogy középre húzódjon. Vona Gábor a BBC budapesti tudósítójának elmondta, hogy az a hátszél, melyet a Brexit és Donald Trump győzelme eredményezett, 2018-ban segíthet a Jobbiknak a hatalomra kerülésben, mivel van egy többség Magyarországon is, ami kormányváltást akar.

Érdekesség, hogy a Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám az elnökválasztást megelőzően nemes egyszerűséggel félőrültnek nevezte Donald Trumpot.

A brit közszolgálati médium beszámolója szerint a Jobbik mára modern, konzervatív néppártként akarja magát meghatározni, ami azt ígéri, hogy visszaállítja a Fidesz által leépített demokratikus fékek és ellensúlyok rendszerét.

Vona Gábor szerint pártja gyorsan változik, ennek ellenére még a közelmúltban is számos inzultust követtek el az ország cigány és zsidó közösségeivel szemben. A Jobbik elnöke szerint a Magyar Gárda tevékenysége csak az akkori dühhullámnak köszönhető, de álláspontja szerint a párt sosem volt rasszista. A Jobbik és a gárda eredeti céljait Vona szerint csak a média változtatta át cigányellenessé, ami a tapasztalatlanságnak is köszönhető.

Önkritikusan elfogadom, hogy forrófejűségből vagy tapasztalatlanságból elhangzottak olyan kijelentések, melyeket ma már nem tennék.”

mondta a BBC tudósítójának az ellenzéki politikus.

A beszámolóban a BBC leközölte azt a fényképet is, amin Vona Gábor egy cigány asszonyt ölel át a jobbikos vezetésű Tiszavasvárin. Vona szerint a kép üzenete egyértelműen az, hogy a romáknak ma már nem kell félniük a Jobbiktól, a város helyzete pedig jobbra fordult.

Vona Gábor a bevándorláspárti Szirizára szavazna

Ami még ennél is megdöbbentőbb, hogy Vona Gábor azt is elárulta, melyik párt számára a legszimpatikusabb Görögországban, ezzel is elkerülve a pártját érő címkézgetéseket:

Ha Görögországban élnék, valószínűleg a Szirizára szavaznék”

Utóbbi már csak azért is érdekes, mert az Alekszisz Ciprasz által vezetett Sziriza egy radikális baloldali párt, ami többek között a bevándorlást és a melegházasságot is támogatja.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Isten éltesse az apákat!

Június harmadik vasárnapján, azaz idén június 16-án ünnepeljük az apák napját. Isten éltesse őket!

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbán’s speech at Imre Nagy’s reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is Soros ideáinak a legelkötelezettebb hívei.

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Rendhagyó beszélgetés Bogár László közgazdásszal a rendszerváltozás nevű folyamatról, arról, hogy hogy is ment ez harminc éve, és még azelőtt; arról, hogy mi is az a szocializmus; hogy hogyan szorított kést az SZDSZ az MDF-esek torkához, és hogy mi volt a jelentősége Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti beszédének.

Így emlékezett Orbán Viktor Nagy Imrére

Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójában rótta le kegyeletét Nagy Imre, Magyarország miniszterelnöke előtt Orbán Viktor.

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Infovideóban foglaltuk össze a lényeget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére