Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb nő vádolja zaklatással a DK-s Gréczy Zsoltot, gyomorforgató képek a bizonyítékok

888.hu

2019.12.18. 09:31

Nem sokkal azután, hogy a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti szakértőjét is zaklatta a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, egy újabb undorító esete került nyilvánosságra.

Képekkel bizonyítja egy nő, hogy Gréczy Zsolt szexuálisan zaklatta – derül ki egy, a Vadhajtások által nyilvánosságra hozott levélből, melyet az áldozat írt a szerkesztőségnek. A levelet teljes terjedelemben, változtatás nélkül közöljük.

„Május vége volt, négy évvel ezelőtt. Szépen sütött a nap. Az egyik legkedvesebb barátnőnél és az édes kislányánál töltöttem a hétvégét, aki nem mellesleg a keresztlányom, Fehérváron. Szombaton a gyereknapon lementünk a Fehérvári tóhoz sétálni. Valami gyereknapi rendezvény volt, amit a DK csinált. Nem folgalkozom napi szintű politikával, megvan a magam értékrendje, fogalmazzunk úgy, hogy nem voltam még fideszessel, és nem is szeretnék az életben. Ott találkoztam Gréczy Zsolttal. Odajött hozzánk, viccesen, mosolyogva, és beszélgetést kezdeményezett. A barátnőm teljesen el volt ájulva, hogy milyen kedves és közvetlen ember. Nekem is szimpatikus volt, nem az a öltönyös bunkó politikus, akit minden nap okádik a tévében. Beszélgettünk vagy 20 percet, amikor a legnagyobb ledöbbenésemre Zsolt megkérdezte, hogy megadom-e a telefonszámomat, mert nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen folytatná a beszélgetést. Tudom, hogy ki vagyok, sohasem adtam könnyen magam, ráadásul a telefonszámomat még nehezebb megszerezni. Ezért mondtam a Zsoltnak, hogy nagyon kedves, intelligens okos ember, de akkor lehet esélye a beszélgetésnek, ha megkeres…

Tudják romantika (ez volt ebben az estben is a hiba), és megadtam a nevemet. Gondoltam, úgysem lesz ebből semmi, el is feljetettem a nap végére az egészet. Egész hétégén nem laptopoztam, a telefonomon sem néztem meg minden zörrenést. Hétfőn a munkahelyen a napi güri kezdetén ránéztem a Fb-mre és láss csodát (na nem csoda volt), egy új ismerősi jelölés… Maga Gréczy Zsolt. Először nagyon meglepődtem. Azon, hogy ilyen emberek használnak Fb-t, majd azon, hogy emlékezett rám. Megmondom őszintén, imponált, bár az elejétől kezdve tudtam, hogy nem akarok Zsolttól semmit. Nem fogott meg, mint férfi, nem tetszett, túl nagy a korkülönbség, ráadásul nekem a sportos férfiak jönnek be (én is inkább sportos kinézetű vagyok). Értelmes, intelligens férfi, de ez nem elég ahhoz, hogy valaki közelebb kerüljön hozzám. Sebaj, visszajelöltem.

Este egyből írt, az említett férfi. Kérdezte, hogy hogy vagyok, van, e valakim. Mondtam, hogy ez nem rá tartozik, mindenfajta kacérság nélkül. Erre küldött egy fotót, hogy szerinte hogy néz ki? Bejövök-e neki? Lefeküdnék e vele, mert ő azóta, amióta találkoztunk, csak rám gondol, és hogy mit kezdene velem…”

A levélhez csatolt fényképek (18+):

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére