Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb baloldali politikust tartóztatott le a rendõrség

888.hu

2017.10.11. 08:28

A terrorelhárítás elfogta és elõzetes letartóztatásba helyezte Kõrös Gusztávot, a solti cigány önkormányzat vezetõjét, a gyurcsányista Demokratikus Koalíció volt tagját. Kõrös három éve lett "híres", amikor nyilvánosságra került az úgynevezett bajai videó ügye. Akkor hamis vád miatt indult ellene büntetõeljárás, most négy társával a gyanú szerint kommandósnak adta ki magát, és politikusi kapcsolatokra hivatkozva csalt ki 80 milliót egy vállalkozótól.

Az esetről elsőként a PestiSrácok írt. Kőrös és bandája TEK-eseknek adták ki magukat. Nyolcvanmillió forint kenőpénz fejében, politikai kapcsolataikra hivatkozva, azt ígérték egy vállalkozónak, hogy megnyerhet egy több száz milliós közbeszerzési pályázatot. A csalók fekete kommandós ruhába öltöztek, és az igazira megtévesztésig hasonlító fegyverutánzatokat, továbbá egy olyan autót is beszereztek, amilyet a TEK műveleti egységei is használnak, majd még egy kék villogót is felszereltek rá.

Végül az álkommandósokat a Nemzeti Védelmi Szolgálat leplezte le. Az ügyészség különösen nagy kárt okozó csalás bűntette és más bűncselekmények miatt kezdeményezte az öt gyanúsított előzetes letartóztatását. Jelenleg azt vizsgálják, hogy a bandának voltak-e még áldozatai – írja a Magyar Idők.

A banda először Debrecenben kereste a balekokat, majd Budapestre, a Józsefvárosba is megérkezett a "TEK-es különítmény": egy mikrobusz, egy sötét színű Audi Q7 és egy Mercedes. A PestiSrácok szerint a járműveken kék megkülönböztető jelzést adó lámpa volt, autónként egy-két fő ült TEK-feliratú öltözetben, fegyverrel, bilinccsel. Az elfogáskor többen viseltek fekete bevetési ruhát, taktikai mellényt, rajta elöl jelvényszámot imitáló számsort, TEK Police, hátul TEK felirattal.

A taktikai mellényeken kívül több személynél volt maroklőfegyver, illetve géppisztoly. Az elfogásuk során a TEK feliratú bevetési ruhában lévő gyanúsítottaktól és járművükből kerültek elő a lőfegyverek. A szakértők megállapították, hogy a maroklőfegyverek gáz-riasztó fegyverek, a géppisztolyok airsoftfegyverek, a bilincseik fémből készült valódi bilincsek, olyanok, amilyeneket a hatóságok is használnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére