Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tragédia történt 101 éve, de túléltük

888.hu, MTI

2021.06.04. 21:00

Nem csupán arról volt szó, hogy a történelmi Magyarországot feldarabolták, hanem életképtelenségre is próbálták ítélni a megmaradt Magyarországot, gyakorlatilag minden számottevő gazdasági erőforrását elvették, ellehetetlenítették katonai, önvédelmi szempontból is – mondta Kövér László pénteken, a Nemzeti összetartozás napján a HírTv Magyarország élőben című műsorában.

 

Rámutatott:

Ritkaságszámba megy, hogy egy ilyen módon megnyomorítani próbált nemzet 101 év után köszöni szépen jól van, túlélt több birodalmat, és most ismét úgy nézhet a jövőbe, hogy valójában a történelem következő, „szép lapjait” fogja írni.”

Kövér László felszólított, hogy a határon túli magyar közösségek jólétének javulását ne tulajdonítsák a magyar állam támogatásának.

Volt szerepük ebben, de emlékezzenek és ismerjék el azt a teljesítményt is, amit ők maguk, az adott ország polgáraiként elértek”

– tette hozzá.

Kövér László szerint a magyar kormány igyekezett olyan segítséget nyújtani, hogy erősítsék a szülőföldön maradást, hogy ezáltal is legyen jövője az adott térség magyarságának.

Ez a mérleg pozitív oldala, ugyanakkor az elmúlt 20-30 év adósságai közé tartozik a jogvédelem. Először azt gondolták, a rendszerváltozás, a demokrácia megoldják ezeket a kérdéseket, de ebben csalódniuk kellett. Ezután sokan az Európai Unióhoz fűztek hiú reményeket, de a jogvédelem tekintetében az unió figyelmének egyre inkább a perifériájára sodródik az 50 millió őshonos kisebbségi sorban élő polgár – mondta. Megjegyezte:

Ők nem azért élnek kisebbségi sorban, mert emigráltak, hanem mert a határ lépett át a fejük fölött.”

Az Országgyűlés elnöke kitért arra is: ha a magyar vagy akármelyik közép-európai parlamentben történnek olyan dolgok, mint az Európai Parlamentben, akkor már kötelezettségszegési eljárást indítottak volna velük szemben.

Értékelése szerint az Európai Parlament az európai demokrácia elleni legnagyobb merényletek egyike.

Nem az európai demokráciáért van, hanem az ellen dolgozik”

– mondta.

Azok, akik azt vizionálják, hogy Brüsszelből összeállított pártlistákra kellene szavazni, azok vagy nincsenek tisztában azzal, hogyan érez egy egyszerű választópolgár, vagy pedig egy

nagyon cinikus játékot folytatnak demokratikus mezbe öltöztetve,

valójában azoknak az oligarcháknak a szekértolói, akik birodalmat akarnak csinálni.

A teljes beszélgetést itt tudják megnézni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az Erdélyi Magyar Szövetség magyar neve miatt utasította el a törvényszék a pártfúziót

A Bukaresti Törvényszék azért utasította el az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) fúziójával létrejövő Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) bejegyzését, mert utóbbi hivatalos nevét magyarul is, románul is be kívánták jegyeztetni az egyesülő pártok – közölte vasárnap az EMSZ sajtóirodája.

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Ezúttal a momentumos Hajnal Miklós ferdítette el a valóságot a közösségi oldalán. Olyan professzort akarnak felvenni egy egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Az illegális migráció miatt megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését.

18 éves lett a Jobbik, balra át!

18 éves lett a Jobbik, balra át!

Köszöntsük nagykorúsága alkalmából Magyarország legelvtelenebb pártját.

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Olyan professzort akarnak felvenni az egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Fontos, hogy az állásra jelentkezők foglalkozzanak a méltányossággal és a társadalmi igazságossággal – a matematikai elvek és számok ismerete mostanra a jelek szerint másodrendűvé vált.

Ferenc pápa a földközi-tengeri migrációs helyzet megoldására szólított fel

Ferenc pápa arra kérte a nemzetközi közösséget vasárnap: vessen véget annak a gyakorlatnak, hogy a Földközi-tengeren megmentett migránsokat visszaküldi Líbiába és más, nem biztonságos országokba, ahol szavai szerint „embertelen erőszaknak” vannak kitéve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére