Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

888.hu

2020.03.29. 10:02

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a Hír TV.

A Hír TV beszámolója szerint a Jobbik elnöke azt követően, hogy a párttársaival nem szavazta meg a koronavírus elleni védekezésről törvényt, egy videóüzenetben arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy módosítsák azt, hogy számukra is elfogadható legyen.

Jakab Péter most pedig telefonos tájékoztató kampányba kezdett, amiben a világszerte már több tízezer halottat követelő járvány kapcsán viccesen megjegyzi: ő még nem kapta el.

A hangfelvételen Jakab a kormányt kritizálva további intézkedéseket ígér az embereknek.

Azt javasoltam Orbán Viktornak, fogadjon el 3 hónap rendkívüli felhatalmazást, hogy gyors döntéseket tudjon hozni az Ön védelmében. Miniszterelnök úr sajnos ezt nem fogadta el, helyette azt kérte, addig kormányozhasson egyedül, ameddig csak akar. Pedig most nem a hatalom a fontos, hanem az Ön biztonsága

– mondja Jakab Péter a telefonos kampányszövege szerint.

A Jobbik közleményében azzal indokolta a telefonos kampányt, hogy így a szükséges információkat könnyebben el tudják juttatni szavazóikhoz és hatékonyabban rá tudják őket venni az otthon maradásra.

Közben Schiffer András volt országgyűlési képviselő, az LMP alapítója az ATV-ben azt mondta, az ellenzéknek meg kellett volna szavaznia hétfőn a felhatalmazási törvényt, hogy a kormány élni tudjon felelősségével, és teljes cselekvőképességgel felvértezve próbálja meg a védekezést irányítani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére