Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szigorúbbak az ellenőrzések, de a reptér továbbra sem áll le

888.hu

2020.03.17. 10:32

Közleményt adott ki Budapest Airport.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér nem zár be, ezután is fogad és indít járatokat, azonban keddtől

Magyarországra csak a magyar állampolgárok és az EGT országok azon állampolgárai léphetnek be, akik állandó tartózkodásra jogosultak Magyarországon. A többi külföldi állampolgárt a hatóság visszafordítja, ők az elutazásukig az erre a célra kijelölt tranzit részen várakozhatnak.

– írja közleményében a Budapest Airport, hozzátéve: a repülőtérről bárki – külföldi és magyar állampolgár is – elutazhat a következő napokban is.

A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság minden járat minden utasát a határellenőrzési pontnál okmányellenőrzésnek veti alá. Családok együtt utazása esetén, amennyiben legalább az egyik fél magyar állampolgár, a külföldi állampolgársággal rendelkező hozzátartozója (gyermek, szülő, nagyszülő, házastárs) beléphet Magyarországra.

Azok a külföldi állampolgárok, akik nem léphetnek be Magyarország területére, az erre a célra kijelölt tranzitban várakoznak elutazásukig. A tranzitban várakozó utasoknak a Budapest Airport takarót, élelmet, ásványvizet, és igény esetén arcmaszkot biztosít.

A közlemény emlékeztet arra is, hogy továbbra is érvényben van az a rendelkezés, hogy azok a magyar állampolgárok, akik Dél-Koreából, Iránból, Izraelből, Kínából, vagy Olaszországból érkeznek haza, a belépésnél kötelező egészségügyi szűrésen esnek át.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére