Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szándékosan vezette félre az embereket a Migration Aid

Bertha László

2017.08.07. 12:58

Továbbra is titkolja a Soros-féle Migration Aid a leendõ "migránsüdülõje" pontos helyszínét; a szervezet emellett az érintett település lakóit sem avatná be terveikbe.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, sajtóinformációk szerint Zalavár szélén van az a telek, ahol bevándorlók üdülhetnének, bár ezt a Migration Aid vezetője, Siewert András cáfolta, majd ellentmondásos nyilatkozatokat tett, ezzel félrevezetve a közvéleményt.

A Magyar Idők szerint a szervezet egyik vezetője mostanra beismerte, hogy szándékosan tájékoztatták félre az embereket, de azzal védekezett, hogy a migránsok üdültetésére felajánlott terület nem is a sajátjuk, és a felajánló hozzájárulása nélkül nem fedhetik fel a jövőbeni migránstábor pontos helyét.

A Soros által támogatott szervezet igazgatója, Siewert András a lapnak megemlítette, hogy egy-egy napos „kirándulásokat” már régóta szerveznek a migránsoknak:

visszük a családokat jobbra-balra az országban.”

Ezt a tevékenységüket az elkövetkezendőkben szeretnék még inkább kiterjeszteni, tehát többeknek és hosszabb időre biztosítanának szállást és kikapcsolódást a Keszthelyhez közeli faházakban. A szervezet vezetője a magyarországi „migránsellenes” közhangulattal, a várható elutasítással indokolta, hogy terveikről nem egyeztettek a Kis-Balaton környéki önkormányzatokkal.

Siewert szerint minderre nem is kötelezi őket semmi, mert az oltalmazottként elismert emberek szabadon mozoghatnak az országban.

A Migration Aid tervei komoly aggodalmat keltettek a Keszthelyen és a Kis-Balaton környékén élő emberekben, a térség polgármesterei pedig jelezték, hogy minden törvényes eszközzel igyekeznek majd megakadályozni a táboroztatást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére