Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Spanyol választási megfigyelők: A magyar emberek bebizonyították érettségüket

888.hu

2022.04.07. 15:20

Rendben találtak mindent.

 

A CEFAS választási megfigyelő missziójának tagjai örömmel látták, hogy a magyarok az elképzelhető legpolgáribb módon, nagyszerű példáját mutatták meg a hazájuk iránti elkötelezettségnek.

 

Több mint egy héten keresztül ismerkedtek az országgal, beszélgettek közintézmények tagjaival és a civil társadalom szereplőivel, politikai vezetőkkel, egyesületekkel és állampolgárokkal.

Véleményük szerint – ahogyan az várható volt – sokféle elképzelés és prioritás mutatkozott meg, de a magyarok tökéletesen, demokratikus módon tudták ezeket kifejezni.

 

Vasárnap beutazták Magyarországot. Meglátogatták a szavazóhelyiségeket Budapesten, az ország kisvárosaiban és vidéken. Mindenhol jó modort, udvariasságot tapasztaltak és látták azt, hogy a magyarok mindent megtesznek annak érdekében, hogy a választásuknak súlya legyen.

 

Mint írták, nehéz időket élünk. A COVID-19 világjárvány, az ukrajnai háború vagy a sok európai országban tapasztalható növekvő politikai megosztottság mind rányomhatta volna a bélyegét a magyarországi választásokra. A magyar emberek azonban bebizonyították érettségüket, hisz a kampány során nem volt példa mértéktelen, szélsőséges megnyilvánulásokra, és különösen példásan szavaztak.

 

Remélik, hogy a magyar példát egész Európában követni fogják, és Magyarország megkapja a megérdemelt elismerést a józan ész kiemelkedő megnyilvánulásáért.

CEFAS közleménye ITT olvasható.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére