Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros riadót fújt - pénteken kezdõdne a rendbontás

888.hu

2017.09.14. 09:58

A "Független Diákparlament" unatkozó gimnazistái egy titkos villámcsõdület keretén belül falat szerettek volna építeni az Emberi Erõforrások Minisztériuma elé, természetesen a titkos akció leleplezõdött, a szervezõk és a résztvevõk névsora is nyilvánosságra került. Mindenesetre felettébb érdekes, hogy a baloldali tüntetéshullám elõtt a névleg, de valójában semmilyen tekintetben sem független diákparlament ez egyik minisztériumot tervezte fizikai blokád alá vonni.

Elit iskolákban unatkozó gimnazisták 2014-ben megalapították az úgynevezett "Független Diákparlamentet", amely álcája mögé bújva ágyaznak meg az őszi baloldali tüntetéshullámnak. A diákszervezetet meglehetősen terhes múltú, balhés személyek működtetik családi bizniszként.

Szeptember 15-én pedig tüntetni készülnek az EMMI és a kormány ellen. A leleplezett titkos tüntetés tanúsága szerint ez lett volna az első akciója az FDP-nek.

Mint írják:

A Soros-egyetemet támogató "diákképviselők" a CEU-tól indulnának és az Akadémia utcai EMMI székháza elé építettek volna falat. A szervezők még egy ilyen kis bugyuta térképet is a résztvevők rendelkezésére bocsátottak.

A látványtervről már ne is beszéljünk:

Kik ezek a pattanásos tinik?

A Pukli-éra egyik nyúlványaként létrejövő Független Diákparlamentről már korábban kiderült, hogy a Hallgatói Hálózat "ifjúsági csapatából" nőtte ki magát, lényegében fontoskodó, pattanásos középiskolások maroknyi csoportja alkotja.

A függetlennek mondott szervezet egyik tagjáról már korábban bebizonyosodott, hogy szerepet vállalt a Hallgatói Hálózatban, amelyről a „régi” Magyar Nemzet kiderítette, hogy Soros Györgyhöz és Bajnai Gordonhoz köthető. Mára már az is ismertté vált, hogy a magát függetlennek tituláló diákparlament egyik meghatározó alakja egy Gyetvai Viktor nevű srác, aki rendszeresen részt vett kormányellenes demonstrációkon, valami oknál fogva az átlagos balhézók közül is sikerült kitűnnie, hiszen a rendőrség korábban már előállította. Az már szót sem érdemel, hogy a transzparenciát hangoztató Független Diákparlament másik vezetője egy Gyetvai Dániel nevű gyerek, aki a balhézó Viktor testvére.

Amúgy meg nem reprezentálnak senkit

Műszóval élve, a diákparlament összetételét befolyásolják a társadalom szociokulturális viszonyai, tehát egyáltalán nem reprezentálják a diákságot, inkább unatkozó gimnazisták, semmint komoly szakmát tanuló szakközépiskolások alkotják.

Pénteken azonban mégis blokád alá vennék az EMMI-t. 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére