Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros összehangolt cikksorozatban támadja Magyarországot

888

2020.05.11. 15:24

Kovács Zoltán államtitkár szerint Soros György továbbra is a hazájának tekintett Európa eladósítását szorgalmazza.

Soros György tőzsdespekuláns ismét akcióba lendült, még most sem tud meglenni hazánk mocskolása nélkül.

A mai nap a Project Syndicate nevű Soros-blog egy öninterjút közölt saját mecénásával, Soros Györggyel, illetve az ő kedvenc brüsszeli szóvivőjével, a magyarok nagy barátjával, Guy Verhofstadttal. A még véletlenül sem összehangolt (LOL) cikkekben Orbánt diktátornak és populistának nevezik. Mi több, Verhofstadt a koronavírus-törvényt Hitler felhatalmazási törvényéhez hasonlítja – írja közösségi oldalán az államtitkár.

Kovács Zoltán szerint érdekes elképzelés valakit diktátornak titulálni, amiért nem osztja Soros megszállottságát a nyílt társadalom eszméjével kapcsolatban, vagy amiért az Országgyűlés kezébe adja a döntést a veszélyhelyzet végének meghatározására.

Az, hogy ott nem az ő szájuk íze szerinti pártok rendelkeznek többséggel, a magyar emberek demokratikus döntése. Élharcos demokrataként talán illene nagyobb tiszteletet adni ennek a ténynek

– írja.

Majd hozzáteszi, amit pedig ők populistának igyekeznek bélyegezni, azt Abraham Lincoln után úgy lehet összefoglalni, hogy a népből, a néppel, a népért:

az emberektől kapott felhatalmazással, az emberekkel együtt, az emberekért.

 

Eközben Soros a hazájának tekintett Európa eladósítását szorgalmazza örökjáradék-kötvény formájában. Kovács szerint jól látható, hogy a spekulánsnak semmi se szent, ha (politikai) haszonszerzésről van szó.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére