Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Részeg migráns támadt a közmédia munkatársára

Pörge Béla

2017.07.05. 13:43

Illegális bevándorlók a határ megnyitását követelték Belgrádban, közben ketten összeverekedtek. Az egyikük aztán a közmédia munkatársára támadt.

Az M1 Híradójából kiderült, hogy egy vélhetően ittas állapotban lévő migráns először a saját társára támadt, aki a tiltakozás egyik szervezője volt. Amikor észrevette az MTVA kameráját, fenyegetően a stáb felé rohant.

A tudósító elmondta, hogy a többi bevándorló akadályozta meg, hogy a részeg migráns kárt tegyen a felszerelésben vagy a stábtagokban.

A helyi rendőrség előállította a korábban alkoholt fogyasztott bevándorlót.

A tudósító szerint a Belgrádhoz közeli befogadóközpontokból a reggeli órákban 100-150 migráns érkezett a fővárosba. Úgy tudni, azt tervezték, hogy megindulnak a horvát határ felé és másokat is arra buzdítottak, hogy csatlakozzanak hozzájuk. A helyi hatóságok azonban megakadályozták, hogy többen is elhagyják a befogadóközpontokat.

Az MTVA tudósítója megjegyezte, hogy az akciót megelőzően téves információk terjedtek a bevándorlók között: azt híresztelték, hogy a nap folyamán, amennyiben legalább ezer migráns összegyűlik, megnyitják a horvát határt.

A dezinformációk egy része egy arab nyelvű portálon terjedt el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére