Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rengeteg pénzt kapnak a vidéki szálláshelyek

888.hu

2020.05.12. 12:24

A 888.hu információi szerint a kormány tervei között szerepel, hogy szobánként egymillió forinttal támogassa a tíz szoba alatti vidéki szálláshelyeket.

A magyar kormány eddigi sikeres intézkedései lehetővé tették, hogy megkezdődjön a koronavírus-járvány elleni védekezés második szakasza, lépésről lépésre újrainduljon az élet Magyarországon.

Ennek jegyében – várhatóan június közepétől – a belföldi turizmus is felpöröghet, ezt elősegítendő a kormány rengeteg pénzt szán szállodafejlesztésre:

a tervek szerint az összes vidéki, tíz szoba alatti szálláshely pályázhat támogatásra, amelynek nagysága szobánként egymillió forint lesz.

Ha minden jól megy, hozzávetőlegesen 40-45 ezer kisvállalkozó juthat pluszforráshoz, a kormány erre a célra összesen 60 milliárd forintot különít el. A támogatásokat december 31-ig lehet majd felhasználni.

A siófoki Abigél Apartman. A kép illusztráció.

A 888.hu információi szerint továbbá a Szép-kártya keretének megnövelése, valamint a felhasználhatóságának december 31-ig történő meghosszabbítása is tervben van.

Ugyancsak a gazdaság védelmét segítheti az a jövőbeli intézkedés, amely közel 20 százalékos adókedvezménnyel támogatná a magyar cégeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére