Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Puzsér Róbert totál kiakadt Karácsonyra

Tóth Dalma

2019.06.27. 09:08

Puzsér szerint Karácsony mindig hazudott, most is hazudik és hazudni is fog.

Az ellenzéki roncsderbin Karácsony Gergely kapta a legtöbb szavazatot, amely mellett a celebből politikussá avanzsálódott főpolgármester-jelölt sem mehetett el szó nélkül. Puzsér Facebook-oldalán szállt bele az ellenzéki jelöltbe, majd Gyurcsány Ferenc mellé állt.

Puzsér szerint Karácsony csak azért végezhetett az első helyen, mert az ellenzéki médiumok asszisztáltak a hazugságaihoz. Majd hozzátette, hogy az ellenzéki előválasztás egy nagyszabású csalás, aminek kódolva volt az eredménye, hiszen csak a balliberális network jelöltje nyerhetett. Kiemelte, hogy Karácsony több tízmilliót költött hirdetésekre, pedig egy olyan jelölt, akinek még a maga állítása szerint is el kell gondolkodnia azon, hogy miféle politikai közösséghez tartozik. Végül kitér arra is, amit már mindenki tud, hogy az ellenzéket igazából nem érdekli Budapest, csak a pozíciók, bármit megtesznek a hatalomért, bármikor képesek egymás hátába döfni a kést, ha úgy hozza az érdekük. Bejegyzésében Gyurcsány Ferenc mellé állt, aki szerinte a valódi ellenzékváltás főszereplője, de elbukott az MSZP elleni harcban.

Idézzük a legjobb részeket:

egy olyan jelölt nyert, (...) akinek a maga állítása szerint el kell gondolkodnia, hogy miféle politikai közösséghez tartozik...

 

Karácsony Gergely úgy adhatta elő a hiteles és kompetens városvezetőt, hogy hazugságainak sorozatához az ellenzéki médiumok tömegesen asszisztáltak.

 

A parkolási maffia jelöltje számolatlanul költötte a tízmillókat hirdetésekre.

 

Ez az előválasztás egy inkorrekt verseny, egy nagyszabású csalás volt, amelyen egyedül a balliberális network jelöltje nyerhetett.

 

Nem érdekli őket Budapest, csak a zsákmány. Nem ismerik a tisztességet, egymást is bármikor hátba döfik. A szavuknak nincs hitele.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére