Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pukli szerepet tévesztett

Sümeghi Lóránt

2016.03.15. 20:39

Pukli István, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója szerint bármilyen eszköz megengedett annak érdekében, hogy akarata érvényesüljön.

Pukli István, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója szerint bármilyen eszköz megengedett annak érdekében, hogy akarata érvényesüljön.

A "civil" gúnyáját mostanra végleg levedlő Pukli kommunista mozgalmárokra hajazó beszéde közben elfelejtette, hogy egyelőre nincs abban a helyzetben, hogy ultimátumokat osztogasson. Ráadásul a március 30-ra tervezett, egyórás munkabeszüntetéssel való fenyegetőzése meghalad minden demokratikus érdekképviseleti eszközt. 

Hiszen az új sztrájktörvény értelmében egy legális sztrájkhoz a tanároknak meg kell állapodniuk a Klik-kel a minimális szolgáltatások biztosításáról, amely ez esetben nem állna fenn. Ám Pukli ambíciói nagyobbak annál, hogy ilyen apró formaiságokat figyelembe vegyen (ráadásul óráról órára egyre nőnek; kedd este az ATV szerkesztőségében már arról beszélt, hogy "kitartanak" addig, míg el nem érik a céljukat, de szerinte 4-5 óra alatt úgyis két vállra fektetik a kormányt).

De mit is várunk egy olyan őszinte embertől, aki magát pártoktól és pártérdekektől függetlennek állította be, azonban mégis feltűnt 1998-ban, az MSZP színeiben annak érdekében, hogy parlamenti mandátumra hajthasson. Igazán mélyen talán még diákjai sem bízhatnak benne, miután a Teleki-gimnázium élére úgy került Pukli, hogy semmilyen tanítási gyakorlat és vezetői tapasztalat nem volt mögötte. Nem is csoda, hogy hamar összegyűltek diákjai fekete ruhában, hogy inkompetens személye ellen tüntessenek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére