Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pénzszórás volt megépíteni a kerítést az ellenzék soproni jelöltje szerint

Bertha László

2019.09.21. 17:28

Az önkormányzati választásokon számos olyan balliberális politikust állított rajthoz az ellenzék, akik a tömeges bevándorlás pártján állnak, és ebből adódóan feleslegesnek és károsnak tartják a magyar-szerb határon megépített kerítést. Ez alól az ellenzék Sopronban induló egyik jelöltje, Varga Norbert sem kivétel.

Nem veszélyeztetik a keresztény társadalmakat a muszlim bevándorlók, a határkerítés megépítése helyett pedig hagyni kellett volna, hogy a migránsok átvonuljanak Magyarországon – egyebek közt erről beszélt 2016-ban Varga Norbert, aki október 13-án ellenzéki pártok támogatásával indul a soproni polgármester-választáson – írja a Magyar Nemzet.

Varga Norbert

Varga Norbert 2016-ban kunszigeti előadásában értelmetlennek nevezte a déli határzár megépítését, a tömeges bevándorlás veszélyeit pedig bagatellizálni próbálta, miközben a muszlimok békés voltát, a multikulturális társadalmak fenntarthatóságát bizonygatta.

Az amúgy nem a hűség városában, hanem a közeli Hegykőn lakó politikus szerint hagyni kellett volna, hogy a migránsok átvonuljanak az országon. Noha a Németországba érkezett migránsok többsége nem talált munkát, sokan közülük írni-olvasni sem tudtak, a politikus azt állította: magasan képzettek, mert Szíriában a felsőoktatási rendszer olyan magas szintű volt 2011-ig, amiről mi Magyarországon csak álmodunk.

Ezért mondja azt Angela Merkel német kancellár, hogy neki kellenek a szír migránsok, mert ők nagyon jól iskolázottak

– hangsúlyozta 2016-ban Varga Norbert, aki egyébként előadásában többször a magyar adófizetők pénzén harcoló zsoldosokként utalt a Közel- és Közép-Keleten szolgálatot teljesítő magyar katonákra, köztük egy hősi halottra.

Mi annyit értünk el a kerítésépítéssel, hogy elköltöttünk rá egy csomó pénzt

– mondta a magyarok körében nagy népszerűséggel bíró déli határzárról az ellenzéki polgármesterjelölt.

Sopronban az önkormányzati választáson a Fidesz–KDNP színeiben Farkas Ciprián száll ringbe. Az ellenzék kettészakadt, hiszen a korábban már a lakóhelyén, a hegykői polgármester-választáson sikertelenül próbálkozó Varga Norbert mellett megméreti magát Gibicsár Imre (Párbeszéd) is, ráadásul a balliberális párt is minden egyéni körzetben indított képviselőjelöltet – írja a lap.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére