Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor huszonegyedik évértékelõjére kerül ma sor

Sümeghi Lóránt

2019.02.10. 08:40

Huszonegyedik évértékelõjét tartja ma Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Várkert Bazárban. Az eseményt 15 órától élõben követhetitek a 888.hu felületén!

Orbán Viktor az általa 1999 óta meghonosított évértékelő beszédében szokta az elmúlt időszak eseményeit összegezni, de ekkor jelenti be az elkövetkezendő év főbb politikai irányait, illetve a kormány közeljövőben várható intézkedéseit is – emlékeztet az Origo.

A beszéd tartalmáról annyit lehet tudni, hogy a miniszterelnök biztosan beszélni fog a családvédelmi akciótervről, a kormány várható, további családtámogatási intézkedéseiről, ezt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a pénteki Kormányinfón. A miniszter ennek kapcsán kijelentette, hogy

a családvédelmi akciótervnek van előzménye, és ha lesz rá lehetőség, folytatása következik."

Figyelő információi szerint a miniszterelnök be fogja jelenteni a kormány által tervezett gazdasági növekedésösztönző programot is, amelynek lényeges pontjai a következők:

  • további, állami infrastrukturális beruházások;
  • a falusi csok, modern falvak programja is ide értendő;
  • turisztikai fejlesztések;
  • az informatikai szegmens megerősítése, valamint a külföldi működő tőke idevonzásának felpörgetése lehet az új növekedésösztönző program „lelke”.

De biztosan szóba kerül az idei évértékelőben az előttünk álló európai parlamenti választás, és annak fő kampánytémája, a migrációs válság is. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére