Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: A szankciók égbe lökték az energiaárakat egész Európában

888.hu

2022.10.07. 19:20

Felszólítottuk az Európai Bizottságot, hogy miután a szankciók égbe lökték az energiaárakat egész Európában, haladéktalanul intézkedjen az energiaárak csökkentéséről – közölte Orbán Viktor az európai uniós miniszterelnökök prágai csúcstalálkozója után.

Orbán Viktor Prágában részt vett a szankciókról szóló EU-csúcson, ahonnét jó hírekkel tér haza.

„Két húsbavágó kérdést tárgyaltunk. Az ukrán-orosz háborút, ahol azt a magyar álláspontot képviseltem, hogy a legfontosabb a béke és hogy megakadályozzuk az eszkalációt. Jelenleg az események ebbe az irányba mutatnak, de nekünk tűzszünetre és tárgyalásokra van szükségünk. Arra kértem az Európai Unió nagyobb államainak vezetőit, hogy mindenki próbáljon tárgyalni annak érdekében, hogy a háború tovább terjedését megakadályozhassuk. Ami az energiát illeti ott sikerült elérni ott sikerült elérni az összes fontos magyar nemzeti célt. A nyolcadik csomag számunkra sérelmes pontjai alól mentesítést kaptunk”

– számolt be Facebook-oldalán az eredményekről a miniszterelnök.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére