Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: A történelem arra való, hogy tanuljunk belőle

888.hu

2021.09.08. 18:25

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Facebook-oldalán osztott meg egy videót, ahol a következő időszakról és migráció történelmi tanulságairól beszélt.

 

Az a helyzet, hogy amikor meg kellett védeni Európát a veszéllyel szemben, erről a szerbek tudnának mesélni, ahogy mi is, akkor sohasem siettek a segítségünkre.

A veszéllyel egyedül kellett szembenéznünk és úgy kellett védenünk a németeket, hogy közbe ők hátba lőttek minket„

– mondta Orbán Viktor.

A magyar és a szerb miniszterelnöki sajtótájékoztatón Orbán Viktor elmondta: ”Védjük, Szerbiát, védjük Magyarországot, védjük magunkat, de mindannyian tudjuk, hogy ezek a migránsok nem Szerbiában és nem Magyarországon akarnak élni, ezek Németországba igyekeznek, ezért amikor most megvédjük magunkat, mint oly sokszor a történelem során, egyben Európát, elsősorban Németországot is védjük, és ez akkor is így van, ha semmilyen elismerésre, és hálára pedig végképp nem számíthatunk„.
A kormányfő kérdésre válaszolva megerősítette: arra kell számítani, hogy lesz jelentős migrációs nyomás, hiszen már most van Afganisztánon belül körülbelül egy 4 milliós tömeg, amely belső migrációban van, és

ha ez a tömeg kiutat talál onnan és megindul, akkor Törökországon keresztül Szerbia és Magyarország térségében jelenik majd meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére