Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minisztériumi betörést tervez egy ellenzéki csoport

Sümeghi Lóránt

2019.12.09. 12:28

Épületfoglalásra készülnek hétfő kora délután egy ellenzéki csoport tagjai az Emmiben – tudta meg a Vasárnap.hu. A szervező arra számít, hogy a botrány keretében százan skandálnak majd a minisztérium aulájában.

„Titkos!” – ezzel kezdődik az a felhívás, amely több olvasó jóvoltából eljutott a Vasárnap szerkesztőségéhez hétfő hajnalban. A szervező, H. Zsuzsa felhívása alapján egy ellenzéki csoport 20 perces gerillaakcióra, botránykeltésre készül hétfő kora délután az Emberi Erőforrások Minisztériumának épületében.

A mozgósító üzenetben H. Zsuzsa azt írja: fontos, hogy legalább 80-100 aktivista összeverődjön, akiket az épületfoglalás előtt a Toldi moziban készítenek fel.

„Egyszerűen bemegyünk, egy rövid felszólalás után közösen elskandáljuk a petíció szövegéből készült kivonatot, aminek a szövegét megkapjátok a Toldiban. Hogy ez működjön, mozgósításra van szükség, csak akkor hatásos, ha tényleg sokan vagyunk. Szóljunk az elkötelezetteknek, hogy legyünk legalább 80-100-an” – írja a felhívás. A botrány szervezője egyben felkéri társait, hogy vegyék be a beszélgetésbe azokat, akik szerintük alkalmasak az akció végrehajtására.

Az Emmi már korábban is céltáblája volt a látványos botrányakciókat végrehajtó ellenzékieknek: Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője például az épület erkélyére mászott fel korábban.

A hétfő 13:45-re tervezett épületfoglalás kísértetiesen emlékeztet a Soros-féle ellenzéki csoportok által tavaly meghirdetett akciókra, amelyek célja több esetben az államigazgatás ellehetetlenítése volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére