Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miben tud segíteni a telefonszám tudakozó?

X

2020.08.10. 06:38

A telefonszám tudakozó igen hasznos lehet abban az esetben, ha névtelen hívásokat kapunk és még vissza sem tudjuk követni a telefonszámot.

Közben pedig azon idegeskedünk, hogy valamilyen fontos tájékoztatásból vagy elintéznivalóból csúszunk le. Így nem tudhatjuk, hogy ismerősünk vagy rokonunk került-e veszélyes szituációba, illetve csak egy egyszerű reklámcélú megkeresést hagytunk ki.

A telefonszám tudakozó és a kéretlen telefonszámok

A kéretlen marketing célú megkereséseket a telefonszámok tiltásával tudjuk a legjobban kivédeni, ebbe a csoportba tartoznak a különböző biztosítási hívások is. Mindezek mellett számos erre szakosodott direkt marketing vállalkozás – megjelenítve a telefonszámukat – zaklathat idegesítő ajánlatokkal. Nem beszélve a kedvező üdülési lehetőséget kínáló cégekről. Ilyeneket szinte nem is érdemes visszahívni. Ezek kizárására nagyon hasznos a telefonszám kereső, főleg ha online használjuk.

Forrás: Pixabay

Telefonáljunk vagy klikkeljünk?
Évekkel ezelőtt nagyon könnyű volt megjegyezni szolgáltatónk tudakozó telefonszámát. Jelenleg viszont rengeteg a tudakozó, így senki sem várhatja el tőlünk, hogy minden számot megtanuljunk. A világhálónak hála és köszönhetően a fejlődésnek, a tudakozó szolgáltatást nyújtó vállalkozások is elérhetők az online világban. Sikerességünk abban rejlik, hogy nem kell automatával kommunikálni, hanem mi magunk kereshetünk egy igen széleskörű és folyamatosan frissülő adathalmazban.

Forrás: Pixabay

Mitől jobb az online telefonszám tudakozó?
Mindenekelőtt gyorsasága és kényelmessége miatt hatékonyabb a kagylós szolgáltatásnál. Itt csak egy jó netkapcsolat kell és bármilyen eszközön (telefon, táblagép, laptop) kutakodhatunk az adatok között. Magánszámokat – főleg ha le vannak tiltva az előfizetők – nem lehet érdemben megtudni, viszont a zavaró marketinges megkereséseket itt ellenőrizhetjük.

Miért is jó ez nekünk? Mert mielőtt belefutnánk egy újabb „reklámos” hívásba, még előtte azt kiszűrhetjük, vagy jobb esetben letilthatjuk. Mindezek mellett akár lakcím alapján is böngészhetünk az információk között. A legtöbb helyen még adott foglalkozásra is kapunk találatot. Ezáltal gyorsabban és egyszerűbben ráakadhatunk fodrászra, szerelőre vagy asztalosra is.

Forrás: Pixabay

Összegzés

A telefonszám tudakozó lényegében egy igen hasznos szolgáltatás, hogy biztonságba tudjuk a telefonszámunkat vagy az ahhoz kapcsolódó adatainkat. A világháló folyamatos fejlődésének köszönhetően nekünk is lépést kell tartanunk az innovációval. „Aki lemarad, az kimarad” elv alapján célszerűbb, ha mindig naprakészek vagyunk és leginkább online vizsgálódunk, ha magánszemély vagy vállalkozás számát szeretnénk kideríteni.

Nem beszélve arról, hogy a zaklató, kéretlen telefonon történő hívásokat nagyon hamar megszüntethetjük. Ha ilyeneket az okostelefonunkon letiltjuk, akkor a későbbiekben nem tudnak elérni minket. Azért nem árt vigyázni az online térben is! Mert véletlenül mi magunk is feliratkozhatunk egy nyereményjátékra, ahol legtöbbször e-mail címet kérnek, viszont sok esetben telefonszámot is meg kell adnunk. Aztán később csak csodálkozunk, hogy egy biztosítótól miért jött megkeresés.

(X)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére