Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kifizetné Karácsony jogosítványát Pethőhenye önkormányzata – „mi is járunk Budapesten”

M. Kovács Róbert

2020.09.17. 12:45

A zalai Pethőhenye önkormányzata felajánlotta Karácsony Gergelynek, hogy kifizetik a jogosítványszerzése költségeit. „Egyszer tapasztalja meg főpolgármester úr, milyen az, amikor valaki, valamit önállóan, 40 tanácsadó nélkül vezet (...) a budapesti forgalmi helyzet olyan, mint mikor nagyapám nekiindult a hegynek tehenes szekérrel. És nekünk is kell járnunk Budapesten”, nyilatkozta a 888-nak Deák István György polgármester.
Mi is járunk Budapesten, de a főváros közlekedése siralmassá vált

- szögezte le lapunknak Deák István György, Pethőhenye polgármestere, aki az általa vezetett képviselő testülettel megszavazta, hogy ajánlják fel Karácsony Gergely főpolgármesternek: kifizetik a jogosítványszerzése költségeit.

- Ha már egy akkor nagy város, mint Budapest nem tudta megoldani, hogy kiszorítsanak erre egy kisebb összeget, megtesszük mi.

Egy férfiembernek hatalmas öröm, amikor jogosítványt szerez, higgye el Karácsony úr, hogy egészen más ember lesz, ha megszerzi!

Aki vezet, más szemszögből látja a forgalmat, a villamost, a lámpákat, a vasúti átjárókat – üzent Pethőhenye első embere a főpolgármesternek.

Nézze, nekünk krokodilagyú vidékieknek is kell járnunk Budapestre,

két nagybeteg ember is van a 420 lelkes falunkban, akiknek oda kell menniük orvoshoz. Minap

jó forgalomban két és félóra alatt elértünk Pethőhenyéről a Budapest szélén lévő ipartelepekig, onnan újabb két és fél óra volt a Nagymező utcáig. Ennyi idő alatt nagyapám tehenes szekérrel is megjárta a hegyet oda-vissza

- magyarázta a polgármester, aki azt is kifejtette: ő szereti Budapestet.

Budapest a miénk is!

A faluvezető szerint azért sem ártana Karácsonynak jogsit szereznie, mert akkor át kell esnie egy orvosi alkalmassági vizsgálaton.

- Én 41 évig voltam mozdonyvezető a vasútnál, kétévente kellett orvosi alkalmassági vizsgálaton részt vennem, hogy elvezethessek egy szerelvényt.

Hogy van az, hogy egy város vezetéséhez semmiféle alkalmassági teszten nem kell átmenni?!

Azok az emberek, akik felülnek egy vonatra, bíznak abban, hogy aki ott elől van, épségben elviszi őket oda, ahova akarnak menni. Karácsony úr végül is egy vezető, de neki nem kellett alkalmassági vizsgát tennie városvezetésből.

Ha legalább autóvezetésből alkalmassá nyilvánítják, és levizsgázik, azt is kipróbálhatja végre, milyen az, amikor valaki, valamit önállóan, 40 tanácsadó nélkül elvezet

- javasolta Deák István György, aki azt is leszögezte: felajánlásukat a puszta jóindulat vezérelte. – Megértjük, hogy

ha nem sikerült megszereznie a jogosítványt, akkor ez egy fóbiát okozhat, amit viszont le kell küzdeni.

Értjük, hogy a budapesti forgalom rémisztő lehet, de ha itt nálunk Zalaegerszegen szerzi meg a jogosítványt, akkor az nem lesz annyira ijesztő, utána viszont bele fog jönni abba, hogy Budapesten is elvezessen... egy autót.

A zalai megyei község önkormányzata hivatalosan is eljuttatta felajánlását a Karácsony vezette Fővárosi Önkormányzatnak, de egyelőre nem kaptak választ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Hét ember ellen emeltek vádat a francia tanárgyilkosság miatt

A francia terrorelhárítási ügyészség indítványára az illetékes vizsgálóbíró hét ember, köztük két kiskorú ellen emelt vádat terrorista gyilkosságban való bűnrészesség gyanúja miatt csütörtökre virradóan Samuel Paty tanár kegyetlen megölése ügyében.

Nem velünk vitatkozik Ferenc pápa, hanem Pál apostollal

Nem velünk vitatkozik Ferenc pápa, hanem Pál apostollal

Pál apostol mintha személyesen Ferenc pápának írná a „rómaiakhoz” címzett levelét, amiben sokadszorra, világosan megfogalmazza, hogy a homoszexualitásnál még nagyobb bűn ennek az életformának a propagálása.

„Karnyújtásnyira” a Brexit megoldása, csak mindkét fél kompromisszumkészsége hiányzik

Folyamatos a huzavona, de lassan talán megállapodás születik. Ha másról nem is, de arról igen, hogy mikor üljenek le a tárgyalásokat folytatni a felek.

A baloldal a túlköltekezésben látja a válsághelyzet megoldását, az ugye 2008-ban is bejött...

A baloldal a túlköltekezésben látja a válsághelyzet megoldását, az ugye 2008-ban is bejött...

A gazdasági növekedés és a munkahelyek védelme azonban felelős döntéseken kell alapuljon. „Mindezt úgy teszi a kormány, hogy nem adósítja el közben a következő nemzedékeket.” De persze a túlköltekezés is egy megoldás lenne, csak abból még egyszer nem kér az ország.

Amikor már a saját szövetségesei támadják, az csak jelent valamit, nem?

Amikor már a saját szövetségesei támadják, az csak jelent valamit, nem?

Karácsony vs. Szaniszló 1:0 vagy 0:1 vagy hogy is van ez... A főváros nem kívánja kommentálni az ingatlanmágnás... jaj polgármester (!) bicikliutakat érintő Facebook-os kirohanását. Viszont felmerül a kérdés: nem egy csapatban játszanak?

7:59 – Ez történt ma

7:59 – Ez történt ma

A vírushelyzet romlik, a Momentum felvett egy humoristát, Macron hadjáratot indít az iszlamista szervezetek ellen, az erzsébetvárosi szájbermester áramlopása pedig olyan mint egy vízbe hajított kavics: egyre nagyobb kört ír maga köré.

Arrogáns Hiller a törvénytelenség és az SZFE tüntetők oldalán

Arrogáns Hiller a törvénytelenség és az SZFE tüntetők oldalán

Nehéz megjósolni, hogy mi lesz a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) tanárainak és diákjainak a kuratórium vezetőivel vívott harcának a vége, legfeljebb sejtései lehetnek a szemlélőnek.

Janklovics átlökte a rendőrségi szóvivőt KAP-on

Janklovics átlökte a rendőrségi szóvivőt KAP-on

A menet közbeni okostelefon-használat és az ezzel járó figyelemelvonás okozta veszélyekre hívja fel a figyelmet az ORFK-OBB és az Aegon biztosító a legújabb kampányukban, aminek célja ezen jelenségek visszaszorítása. A videókban az ORFK szóvivőjét, Gál Kristóf alezredest is bevonta a marháskodásba a két sztárhumorista: Kovács András Péter (KAP) és Janklovics Péter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére