Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Menõ újítás jön Magyarország repülõterére

Forisek Ádám

2018.01.10. 15:44

Megnyílt ugyanis az ország elsõ, közvetlen terminál-összeköttetésû repülõtéri szállodája.

Január elején nyílt meg Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetésű repülőtéri szállodája, a 145 szobás, 300 ember elszállásolására képes ibis Styles Budapest Airport Hotel, amelyet a WING Zrt. épített 3,2 milliárd forintért – írja az MTI.

Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatójának szerdán Budapesten tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a repülőtéri hotel megépítését hiánypótló fejlesztés a turizmus szempontjából, Európában ugyanis már szinte minden fővárosban vannak reptéri szállodák.

Steinberg arról is beszámolt, hogy a szállodát úgy alakították ki, hogy az egyaránt megfeleljen az üzleti utak miatt Magyarországra érkezőknek, a turistáknak, a családoknak, magyaroknak és külföldieknek. Ezen felül a szállodát igénybe vehetik még a reptéren működő vállalatok dolgozói, a pilóták és a légi forgalomban dolgozó kollégák is. A szállodában étterem, bár és 250 ember befogadására képes konferencia részleg szolgálja a vendégek kényelmét.

Palotai Csaba, a szálloda igazgatója közölte, a 2-es terminál és a szálloda között 200 méter a távolság. A hotelben 127 úgynevezett standard szoba (16-19 négyzetméteresek), 10 junior suite (23-24 négyzetméteres) és 8 suite (33-34 négyzetméteres) szoba található, mindegyik légkondicionált és hangszigetelt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére